Goed en lekker

Opnieuw weer honing besteld, koolzaadhoning en honey vital en hakhoning allemaal heerlijk

Fijne eerlijke producten!

De honing smaakt heerlijk! En gebruik de bijengif zalf nu ook een tijdje en ben erg tevreden!

Altijd puur welzijn

Puur welzijn met hun producten en groot vertrouwen in het lekkere honing.

Heerlijk snoepjes

Zoals het hoort

Honing producten zoals honing bedoeld is. Puur natuur

Heerlijke, eerlijke honing.

Snelle levering en veel keus in heerlijke, eerlijke honing

Snelle levering. Goed ingepakt met als extra een infogids en notitieblokje.

Heerlijke, eerlijke honing!

Ik heb de 5 verschillende smaken besteld, zodat ik ze kan proeven en de lekkerste ga ik dan opnieuw bestellen. Maar de keuze is niet gemakkelijk, omdat elke smaak zijn charme heeft! De verzending is prima gegaan, snel en keurig verpakt.

Snelle levering goed verpakt

Zie boven

Heerlijk

Uitgebreid assortiment, eerlijke prijzen, snelle verzending en de smaak is gewoonweg fantastisch!!

Goede producten Prima service Vlotte levering

Snelle levering, goed verpakt, aangename smaak. Voor herhaling vatbaar!

Uitstekende kwalitijd

3 soorten. Hollandse honing gekocht

Alles zoals beschreven. Nog een extra boekje met informatie. Een attent kaartje. Ik ben klant geworden, en zal het blijven. Binnenkort ga ik eens naar de fysieke winkel. Top bedrijf.

Geweldige kwaliteit en service

Mooie producten, geweldige service en zeer snelle verzending, ik kom zeker terug .

Lekkere echte honing, snelle service

Ik bestel elk jaar een pot van 5-7 kilo. Lekkerste tot nu toe is die van lavendel. Als je van steviger houdt is dennenhoning lekker. Wordt netjes ingepakt en snel opgestuurd.

Snel en goed verpakt geleverd

Er is veel keuze in honing en er zijn nog veel andere producten van bijen te koop. Goede kwaliteit en prijs. Snel en netjes geleverd. Ik ben heel tevreden

Fijne en uitgebreide info op website. Bestelling zéér goed verpakt.

Fijne artikelen

Badschuim en shampoo ruiken heerlijk Rauwe honing smaakt lekker

Goede service, lekkere honing

Helaas wad een pot honing gelekt, maar er werd snel een nieuwe opgestuurd.

Heerlijk

Het is gewoon lekker honing Netjes verpakt en geleverd

Tevreden

Goede snelle levering ,leuk ingepakt ,nog wat extra’s erbij gekregen en leuke mail van aardige mensen Heel persoonlijk Leuk

Geweldig goede en smaakvolle honing

De beste honing, geen gepruts of kilo’s suiker aan toegevoegd wat je vaak wel in de supermarkt tegenkomt. Ik zou deze site/mensen met een volle ja aanbevelen.

De bestelling ging makkelijk. Ook het betalen geen probleem. Levering was snel. De volgende dag al geleverd. Alles zat erin. De heerlijke honing..de snoepjes. De honing zeep zeer zacht voor onze huid. Gebruik honing voor als ik s nachts wakker lig. Een kop thee met honing en ik slaap De hak snoepjes stond bij geschreven heerlijk in de ther. Dat vind ik niet maar op komen ze zeker

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!