Laden reviews...
880 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de hoge kwaliteit van de honing en de ruime keuze. De levering wordt herhaaldelijk als snel en betrouwbaar beschreven, met keurige verpakking. De beoordelingen tonen over het algemeen veel tevredenheid en waarderen de prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke productbeschrijvingen. Enkele opmerkingen noemen hogere prijzen, maar kwaliteit en service blijven de belangrijkste pluspunten.
Snelle levering en alles is zeer goed verpakt. Goede kwaliteit honing.
24 June 2026
Philip
Schijndel
Ik heb al vaker bij dit mooie bedrijf besteld en zoals altijd had ik de heerlijke honing snel in huis.
23 June 2026
Miranda
Monster
Snelle en veilige levering, heerlijke honingwijn!
23 June 2026
Adjan
Barneveld
Snelle service en heerlijke honing
22 June 2026
mariska keijsper
uitgeest
Volop keuze en super snel geleverd. Wat ik vooral leuk vond, is dat je zelf een cadeauverpakking erbij kan kopen voor je producten. Het wordt vervolgens ontzettend leuk ingepakt, helemaal in "bij" stijl. Kan het zeker aanbevelen. Ook erg goed verpakt. Ik had bijvoorbeeld een pot honing erbij. Dat kan niet kapot gaan, zo goed verpakt was het. Top!!
22 June 2026
Carola
Groningen
Ik koop al een aantal jaren mijn honing via de website "Honing on line" , gewoon omdat er zoveel keuze in honing , en in de grote van de honingpotten zijn. Het is (h)eerlijke honing en ik neem zelfs enkele kleine potjes honing mee voor op vakantie. Dus , honingonline , voor mij een gemakkelijke manier om lekkere honing te kopen.
20 June 2026
Afke
St.-Jacobiparochie
Het hele bestelproces, van de levering tot de producten en de inhoud ervan, verliep uitstekend. Hartelijk dank.
Abdülbaki Karaman
Leerdam
We hebben inmiddels al veel soorten honing in huis gehad en allemaal zo lekker! Ook meerdere soorten zalf zijn goed en helpen echt! Levering is snel, service is goed. Als je echte honing wil, bestel dan bij HoningOnline!
Geerdina Van Baaren
RIDDERKERK
Goede en fijne honing, snelle reactie op bestelling en goede levering
Corrie tijhaar
Den Helder
Ik had nog wat proefjes besteld en om een pen en notitieboekje gevraagd. Zat helaas niets bij. We bestellen vaak dus het was wel wat teleurstellend. Verder goede producten.
Natascha
Almelo
Ik neem altijd de kleine potjes met verschillende smaken. Ze zijn allemaal even lekker en makkelijk meenemen naar het werk
Carla
Bergen op Zoom
Leuk assortiment en verschrikkelijk lekker.
Luc Oost
Enschede
Alle producten waren heerlijk
Jim
BIDDINGHUIZEN
G
Zwolle
Snelle levering en heeeerlijke producten. De eucalyptus is mijn nummer 1!
FA
Amsterdam
Snelle en correcte levering.
A.H.G.
Nijkerk
De lekkerste honing die je kan krijgen in mijn beleving Heel veel keus en snel geleverd Enige nadeel is de bezorgkosten die het net wat duurder maken Maar hebben er een hoop plezier van
Arthur
Vlaardingen
Ik ben tevreden met wat ik heb gekregen.
Joseph
Apeldoorn
Goede keuzemogelijkheden en snelle levering!
Hans
Garderen
Ik ervaar de producten als goed en heilzaam. De afhandeling is correct en op tijd.
Hannie
Veendam
Lekker honing
Christine
Amsterdam
Honing shampoo viel wel wat tegen. Minder natuurlijk dan verwacht. Verder alles in orde
Stichting Waldar
Maastricht
Ruime keuze, kwaliteitsprodukten en vlotte levering
Luc
Alken
Weer een heerlijke honing gekocht. Smaak is erg goed en geeft een voldaan gevoel. Zie uit naar een volgende koop.
Manuel Fresco
Westbroek
de puurheid en dat het goed voor je is proef je direct geen twijfel mogelijk !!!
13 June 2026
Erwin Croux
lanaken
Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof.
HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar.
Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!
Harskamperweg 1
3774 JN Kootwijkerbroek