Ik had het de andere dag al in huis

Heerlijk

Goed advies. Vriendelijk geholpen. Groot assortiment. Kennis van zaken. Puur en zuiver.

Snel en goed geleverd

Ik heb hier nu twee bestellingen gehad en alle twee waren Ze op de beloofde dag geleverd. Spulletjes zijn goed verpakt zodat de potjes niet stuk kunnen gaan. Ben zeer tevreden over deze winkel ook om dat op hun site hele Goede uitleg over de producten staan . Ga hier zeker vaker bestellen.

Wat een fijne site

Ik ben zo blij dat ik deze site heb ontdekt, alles ziet er heel mooi en warm uit en de producten zijn helemaal top. Wat ik ook zo fijn vind, dat er zoveel informatie te vinden is. Ik kan er uren op lezen.

Echt een top bedrijf!

De bestellingen worden altijd snel en zorgvuldig ingepakt geleverd. De kwaliteit van de producten en de service is echt goed, ga zo door!

Super lekker

Honingraat is super lekker

Eerlijke spullen

Prachtige eerlijke spullen

Keurig geleverd en verpakt

5liter honing besteld incl pomp. Kreeg er als verrassing 2 honingsnoepjes bij, dat is altijd leuk. Je proeft zeker het verschil met "honing" uit de supermarkt en het is fijn om te weten dat het goede kwaliteit is. De pomp staat bij ons op het aanrecht en dat vind ik ideaal

Super lekkere honing

Fijn om via jullie de honing te bestellen. Jullie hebben me super geholpen omdat ik het voor medische noodzaak nodig heb. Vraag werd echt snel beantwoord.

Zoals het hoort!

Snelle levering, prima producten.

Voor een eerlijke prijs heb je beste en lekkerste producten

Verzorging van de bestelling gaat altijd erg soepel en accuraat. Goede winkel.

Heeerlijk

Goed en snel geleverd! Smaakt is heeerlijk

propolis zalf helpt geweldig tegen ontstekingen

had diepliggende ontstekingen in het gezicht, dikke knobbeltjes die maar niet weggingen. Na 3 dagen propolis zalf begonnen ze langzaam maar zeker te verdwijnen.... geweldig resultaat.

altijd snelle levering en lief voor het milieu

die gedroogde appeltjes zijn zo heerlijk, ik kook 1x in de maand in een zorg instelling en ze zijn daar helemaal dol op. Als ze al genoeg hebben en ik kom nog een keer met de schaal met appeltjes langs ja hoor dat willen ze nog wel. Heerlijk om ze er zo van te zien genieten.

Tevreden

Fijn product, snelle levering

Mega wonderlijk, hoewel bewerkt, natuur product!

Verslavend, interessant, natuur, bijen cultuur, mogelijkheden op Internet is puur geluk!

Heerlijk en puur

Heerlijke honing

Naar volle tevredenheid.

Honingonline.nl Het is een prettige ervaring om dit bedrijf te hebben leren kennen. De informatie op de site is duidelijk. Op de afwikkeling/uitlevering van de bestelling valt niets aan te merken. De producten zijn goed. Zijn er nog aanvullende vragen dan wordt daar alle aandacht aan besteed om die terstond te beantwoorden. Fam. Voskamp.

Vlotte afhandeling en goede produkten

zie boven

Wauw

Snelle levering, mooi ingepakt, zeer mooi voor iemand iets cadeau te doen

Lekkere honing.

Super snel in his en correcte afhandeling

In een woord geweldig

Verzorgd

Verzorgd geleverd en als verrassing bloemzaadjes voor de bijen

The honey delivered is very good and pure

The honey ordered was delivered on time as specified during the ordering process and is of really high quality.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!