HELEMAAL IN ORDE

altijd op tijd!! netjes verpakt. supervoordelig

Mooie producten goede levering

Mooie eerlijke producten.

De smaak van de hakhoning is top!

Ik heb een aantal smaken hakhoning geproefd en ze hebben een goede smaak. Jammer dat je op de website even moet zoeken naar alle smaken. De bestelling werd snel verwerkt, goed verpakt en snel geleverd.

Word altijd weer blij als het bestelde weer uit het doosje komt.

Makkelijk bestellen op een fijne site met goede uitleg en zeer ruime keuze aan honing en aanverwante producten. Altijd vlot geleverd en de kwaliteit telkens fantastisch. Blij jullie gevonden te hebben en ik blijf graag bestellen als de voorraad weer op is. Dank u !

Snel geleverd.. maar wel duur.

Uitstekend!

Snelle levering, keurig verpakt. Hier ga ik zeker nog eens bestellen!

Bestelling keurig verzorgd en snel geleverd

Goede ervaring, snelle levering

Fijne produkten.

Goede producten en snelle levering. Dank voor het kado’tje.

Uitstekend kwaliteit en supersnelle service

Uitstekend kwaliteit en supersnelle service

Altijd goed

Altijd goed

Redelijk

De zalf is even wennen qua geur, maar werkt wel goed.

Goede producten en snelle service! Snelle verzending.

Goede service en duidelijke en leuke website.

Idem als vorige

Heerlijke honing en snel bezorgd!

Goed voor elkaar !

Veel keus, snel geleverd! Dankjewel!

Een snelle levering

Ik heb de eerste keer daar gekocht , en ben een tevreden klant. Had nog gekeken wat mensen deelden op jullie site , toch zijn er altijd mensen bij die voor 1 dubbeltje op de eerste rang willen . Wat mij opvalt aan mensen? Het is jammer dat er mensen zijn die niet een oordeel kunnen geven maar gelijk alles veroordelen , en het is jammer dat velen dit verschil niet meer kennen .

Een bedankje aan de bijen

Ik gebruik ze al jaren in mijn smoothy . Mijn dochter gebruikt ze dagelijks in haar yoghurt. Fijn dat ze nu ook in een navulzak zitten.

Goede producten

Altijd snel geleverd zeer tevreden. Goede producten fijn om daar te bestellen

Kwaliteit en fijne communicatie

Top honing

Kwaliteit van de Veluwe

Wederom bedankt voor de fijne producten

heerlijke honing

heerlijke lindehoning en nederlandse bloemenhoning. deze is licht van smaak waar ik gek op ben. ik zeg doen en bestellen maar.

Snel geleverd, goed product

Heerlijk

Goede prijs

Goede prijs naar vethouding van de hoeveelheid

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!