Respect voor de natuur

Honingonline heeft respect voor de natuur en voor de klant, sowieso voor de mens in het algemeen. Dus God's Schepping kunnen we wel zeggen. Helende en heilzame produkten worden aangeboden, wij hebben er veel baat bij in elk geval Voor de huid helend en heilzaam, geweldig!!! Voor longen, keel en slijmvliezen heerlijk en verzachtend...en zo kan ik nog wel door gaan Veel produkten van hun aanwezig in onze huisapotheek. Er wordt zelfs dagelijks gebruik van gemaakt. Vriendelijke mensen en we mochten ervaren dat een email heel snel beantwoord wordt wat erg fijn is. Een Duidelijke en mooie website. Dus voor ons is Honingonline zeker 10 sterren waard

Super goed

Onze beoordeling is dat het gewoon super goed is en ook heel snel geleverd wordt

Probleem met post.nl

Mijn ervaring met jullie is positief alleen niet met post.nl. De bezorger heeft niet aangebeld maar het ergens bij een voor mij onbekend afhaalpunt achtergelaten. Ik ben niet in gelegenheid om het op te halen en bovendien heb ik het niet voor niets thuis willen ontvangen. Ben bang dat het terug wordt gestuurd. Met vriendelijke groet A Djukic

heerlijk eerlijk honing

beetje zoet, maar heerlijke honing.

Besteld en geleverd zoals altijd, goede kwaliteit. Geen rotzooi.

Ik bestel al een aantal jaren mijn honing bij deze leverancier. Je merkt dat de gedrevenheid en liefde voor het vak tot een excellent product lijd. Chapeau.

Jammer dat post NL. Het niet thuis bezorgd had maar meteen naar een afhaalpunt gebracht. Ivm met sneeuw en gladheid kon Ik pas maandag mijn pakketje ophalen . Dank u wel voor de snelle levering . Met vriendelijke groet M.M.Suvaal

Uitstekende service

Uitstekende service en de lekkerste honing.

Lekkere honing

Makkelijk bestellen en snelle levering

puik

puik=100% tevreden

Perfect!

Goede producten, goed verpakt en snelle levereing.

Goede producten en levering

De producten die ik tot nu toe besteld heb ben ik enthousiast over en producten worden ook snel en netjes geleverd. Aanrader!

Heerlijke honing en snelle levering

Betrouwbare, betrokken imkers met hart voor waar ze voor staan. De honing is heerlijk, de levering daarvan snel.

Heerlijke honing

Ruime keuze en vlug geleverd

Eindelijk échte honing.

Genoten van een aantal smaken van verschillende bloemen. Een groot verschil met de "suikerwaterhoning" die elders verkrijgbaar is.

Goed product, snelle levering en zorgvuldig verpakt

Zeer tevreden over het product Snel geleverd en zorgvuldig verpakt

Toppers!!!

Goeie kwaliteit echte honing heel erg lekker en snel geleverd goeie zaak jongens!!!

Echte natuurlijke honing

Zeer snel en professioneel geleverd.

Oud product maar goed vervaardigd

Goed beteikbaar product goede kwaliteit beetje duur maar oke als het klopt dat er echte honing wordt gebruik is dat oké mvg Ir H. WEVERS mba

De honing is altijd even lekker en het pompje dat ik erbij besteld had werkt ook perfect

Ik koop al jaren bij Honingonline

Omdat ik al jaren bij Honingonline mijn producten bestel of koop in de winkel zegt dit genoeg en hebben jullie geen review nodig

Ruime keuze. Snelle levering.

Is goed

Geweldige winkel

Snelle levering en geweldige producten

Gewoon top producten

Altijd prima verpakt en correct verzonden . De producten zijn van prima smaak en kwaliteit. Een echte aanrader voor mij .

Heerlijk

Iedere keer weer lekker.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!