Mooie producten

Erg tevreden over de producten en snelle levering.

Goed.

Weer allerlei smaken honing besteld. En propolis tandpasta. De honing smaak weer lekker en goed. En over de propolis tandpasta ben ik ook wel te spreken.

Heerlijk

De 5 soorten proef honing heb ik gekocht ik ben begonnen met de voorjaarshoning en die is verrukkelijk.

Prima !

Overzichtelijk webshop Mooie producten op basis van honing Ruime keuze in artikelen Snelle levering/levertijd

Heerlijk

Ps persoonlijk zou ik iets kleiner walnoten doen

Duidelijke website, top producten en snelle levering!!!

Prima service naar kapotte levering .

Bij vervoer zijn er potjes kapot gegaan , volgende dag zijn er nieuwe exemplaren aangeleverd .

Helemaal top.

Ik ben helemaal blij met de product. Top kwaliteit.

Alles netjes en geweldig product. Ik blijf bestellen

Mooie en lekkere producten en snelle levering.

Het is altijd heel netjes en snel geregeld , wat erg fijn is.

Producten zijn echt een top kwaliteit. Altijd snel in huis. Ik ben zeker tevreden er over.

Smaakt heerlijk!

Een ander soort zoetheid. Natuurlijker. Puur natuur.

Fijn winkelen

Goede kwaliteit naar mijn idee. Veel keuzes ook honing soort van uit de omgeving wat goed zou zijn bij hooikoorts prikkels verminderen. Kruidenwijn echt super lekker, te lekker eigenlijk.. Alles snel en zorgvuldig verpakt in huis.

Top honing!

Erg lekkere en goede honing voor een mooie prijs. Goed verpakt en snel verzonden. We bestelen er nu al een jaar en het is altijd goed!

Lekker!

Lekker, en snel geleverd

Goed product en snelle levering

Zie titel Smaakt heerlijk én gezond

snel en accuraat

correcte levering goed verpakt en vlot

fijne website met goede omschrijving van de produkten

snel en gemakkelijk de juiste keuze kunnen maken. erg duidelijke omschrijving van de producten en snelle verzending..

Goede producten,snel geleverd! Alleen maar positieve ervaring.

Super lekkere honing

De woudhoning is super lekker, de levering was snel en goed verpakt

Supersnel en heerlijk

De levering van de bestelde producten was supersnel. De shampoo is heerlijk zacht en de Vitaal+honing geeft me elke ochtend een boost met een lekker smaakje.

Keurig geleverd en fijn product

Snelle levering en de royal jelly is fijn in gebruik.

Prima pollen en keurig bezorgd

Voel me fitter

Heerlijke producten

Ik heb drie proefpotjes honing gekocht, bijengifzalf en propolis zalf en bijenwas om mn eigen zalf mee te maken. Het enige jammere vind ik dat de site op zondag op slot is. Maar alle respect. Ik ga hier zeker nog ns grotere potjes kopen want de honing (en de zalf !) bevallen heel goed. Ik hoop dat de propolis extra sterk binnenkort weer op voorraad is. Zo niet wil ik m zelf proberen te maken mbv losse propolis.

Snelle levering en heerlijke honing!

De heidehoning is heel erg lekker, wat dikker van structuur maar heerlijk!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!