Grote selectie, snelle levering

En goeie kwaliteit

Zeer goede producten

Het enigste wat ik wat minder vondt zijn de verzendkosten al het anderen zeer goed

heldere info en snelle levering, blij met jullie zuivere producten

Heb inmiddels Propolis, Royal jelly en Bijenpollen aangeschaft. Het voelt goed. Mijn lichaam wordt er blij van. :-) Met name de Royal Jelly geeft me energie!

Heel goed heb reuma, en gebruik de honig met curcuma nu en ik neem savonds voor het slapen gaan een theelepeltje in, en ik zelf persoonlijk doe het bijna overal in de andere honig in de cake als marinade in vlees in de thee en in de chocomelk, ik kan niet meer wegdenken heerlijk

In 1 woord Top.

Honingraat van hoge kwaliteit zeker een aanrader. Netjes verpakt .

Goede producten van een goed bedrijf

Altijd blij als de bestelling er is. Nog nooit misgegaan. Producten doen , wat beloofd word. Ze zijn ook heerlijk van smaak. Hartelijk dank voor de goede zorgen.

Prima producten

Goede kwaliteit, makkelijk bestellen en snelle levering

Fantastische honing. Een superlekker cadeau om te geven.

Fijne honing voor in mijn thee en yoghurt. Ook een super leuk (en lekker) setje mooi verpakt gegeven aan mijn schoonmoeder die het prachtig vond. Prima site, snelle bezorging.

Fijne producten weer!

Fijne producten weer van jullie binnen gekregen. Goede services als er iets mis is dan lossen jullie dit snel en goed op. De honing is echt heerlijk bij jullie, ik vind het de lekkerste honing dan waar ik eerder de honing vandaan had. Ook heel fijn dat jullie zo veelzijdig zijn in het hebben van andere honingproducten. Ik ben blij dat ik jullie heb gevonden heb.

Geweldige producten

Verschillend potten honing gekocht en zo goed verpakt verzonden .. nooit problemen ik zag in het boekje de gezondheidslijn en die ga ik zeker binnenkort bestellen

Mooi op tijd geleverd. Goed verpakt zodat niets kan breken.

Snelle levering. Super goede kwaliteit honing.

top

Super kwaliteit van de producten, service op hoog niveau

Prima op tijd geleverd en niet te duur.

De bijenwas kwam prima op tijd. Goede kwaliteit.

Heerlijke produkten, goed en snel geleverd

Super goed ingepakt en lekker!

Het was super goed ingepakt en het smaakte super lekker. Het enige min punt was dat het wel 2 dagen meer duurde voordat ik mijn pakketje binnen kreeg. Is hoog waarschijnlijk postnl fout dus alnog uitstekend!

Je wordt opgelicht!!

Je betaald hun klarna kosten die komen boven op je bedrag van je honing terwijl het niet staat aangegeven. er staat alleen exstra kosten €4,46 (collum verder klarna ) ,louche praktijken !!! Bij geen een ander bedrijf b.v. omoda ,floris van bommel enzv betaald de klant klarna kosten . Het bedrijf heeft de overeenkomst met klarna.... toch niet de klant !!!

Vlotte levering

Lekkere wijn

Fijne, duidelijke en goede webshop met prachtige produkten.

Heerlijke webshop waar je uren op kunt zoeken naar de meest gezonde ( bijen) producten. Goede en eerlijke adviezen gratis erbij. Je bestelling wordt dezelfde dag vaak verzonden.

ik heb nu al meerdere keren bij honing online besteld en ben erg tevreden

super winkel

Een superwinkel, ben erg blij dat ik deze webshop heb gevonden. Ik ben altijd al gek geweest op honing en hier is een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Mijn bestelling was snel binnen, zat goed verpakt in de doos en het zijn heerlijke authentieke producten.

Prima en snelle service

Ik kan goed met de website overweg. Ik kan gemakkelijk mijn keuzes maken. Ik ken de producten heel goed doordat ik al jaren klant ben van Honing online.nl Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de honing. De nougat valt ook erg in de smaak.

Geweldige producten en een snelle levering

Eerste kennismaking met honingonline. Fijne producten en goede ervaringen met de specifieke producten ter bestrijding van de verkoudheid. De kinderen namen het uit zichzelf!!

Eerlijk en lekker product, snel geleverd, ik kom zeker weer terug om te bestellen.

Goede service, snelle levering, lekkere honing

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. De levering geschiedde vlot, was stevig en netjes verpakt en de honing is lekker! Nogmaals bedankt!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!