Was prima

Lekker

Prachtig

Zorgvuldig verpakte artikelen lekker en goed voor je huid.

Prima service van u !

Door het ontvangen van een berichtje over de gedane bezorging op een ander adres gaf mij een goed gevoel. Later werd er ook door de afzender heel enthousiast over het produkt gereageerd. Alle lof voor de fijne service van jullie en met name Pieter!

Ruim assortiment, snelle levering en als verrassing altijd een klein zakje met iets extra’s

Heerlijke, gezonde producten voor een redelijke prijs.

Van bestelgemak tot een zeer snelle levering een bijzonder goede ervaring. En dan heb ik het nog niet over de producten. Gewoon top!

Zoals altijd heerlijke honing en goede service

Zoals altijd Heerlijke honing

Goed geregeld, ook mijn eigen huisnr tikfout

Goed bereikbaar en adequaat ook als jezelf een fout huisnr opgeeft, top

Geweldige

Heerlijke producten Goede en snelle service

Prima producten en goede service

Snelle levering en vind de producten van honingonline heel fijn

Altijd super

Goed verpakt, eerlijke prijs en snel geleverde heerlijke honing

Lekkere honing, snelle verzending

Echt lekkere honing en de volgende dag al geleverd

Tevreden

Vlotte en goede levering. Mooie en goede kwaliteit!

Heerlijke bloemenhoning

Hele goede smaak

Geweldige verrassende webshop.

Kwam voor bloemenzaak op deze site. Aanbod was veeel meer. Uitstekende honing erbij gekocht. Bij levering een verrassing. Ik bestel nu nog meer.

Super producten!

Hele fijne pure producten, goede klantenservice en snelle levering!

Snelle bezorging, goede klantenservice en erg lekker. Dat honing lollies erg gezond en in de smaak bij kleinkinderen. De snoepjes, honing, , choconey met Coco’s erg smakelijk! Ben erg tevreden met mijn bestelling. Met vriendelijke groet, Vera van der Horst.

Winkel met uitstekende producten.

Ruime sortering, eersteklas producten. Ook prettig dat deze zoveel mogelijk in glas zijn verpakt. Goed verpakt en snel geleverd.

Prachtige spullen

Zeker een aanrader. Ga zo door.

Heerlijke honing en snelle levering

Veel keuze uit verschillende soorten honing. Heb proefpakket met 5 soorten gekozen. Ben benieuwd welke ik het lekkerste ga vinden. Levering ging snel (binnen 2 dagen)

super

snelle levering goede produkten

snel geleverd, heerlijke honing

Leuke website, lekkere honing die ook nog goed verpakt en snel geleverd wordt.

Gezonde producten en goede service

Goed product en vlotte levering

Eindelijk een goede shampoo gevonden die de jeuk vermindert.

snelel levering en goede informatie over hoe dit gebeurt (via postnl locatie)

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!