Jammer dat de outlet niet up to date was, maar fijn hoe snel gecommuniceerd is

Alles netjes verpakt, ze reageren snel, en bedankt voor het extraatje, komt zeer goed van pas. En het kleine proefzakje hakhoning is zeer goed terecht gekomen, mooi om zo ook de andere smaken te proberen. Echt iets om voor de volgende keer mee te bestellen.

Lekkere honing snelle levering wat wil je nog meer klasse!

Erg tevreden over de levering via de webshop. Ook prima geholpen in de winkel.

Uitstekend bedrijf goede prukten

Denken met je mee, snelle bezorging, goede produkten

Altijd alles in orde.

Goed verpakt, op tijd geleverd en alles compleet.

kwaliteit en service

Prima producten voor een goede prijs en snel geleverd

Werkelijk heerlijke Mede!

Snelle levering en goed verpakt (zonder plastic!!!) Maar het gaat natuurlijk om het product. Zo heerlijk! Zoals je hoopt dat mede zal smaken. Gewoon zo te drinken, maar ook heerlijk natuurlijk als dessertwijn. De honingsmaak is echt aanwezig, maar niet té aanwezig. Echt lekker.

Zoals gewoonlijk weer top !

Dit keer een mix van verschillende soorten/smaken honing besteld. stuk voor stuk zijn ze uniek kwa smaak. Nooit meer honing van de supermarkt!

heerlijke honing

de woudhoning is een aparte smaak maar wel lekker de Eucalyptushoning proef je niet echt de eucalyptus maar ook lekker

Lekker snel

super lekker

hele leuke potjes met heerlijke honing. snelle levering goed verpakt

Heerlijke honing met een natuurlijke smaak!

Wij hadden de acacia honing besteld voor in de thee. Heerlijk! De bloemenhoning om mee te koken. Voor de dressing van de poke bowl. Ook super lekker. Heel tevreden!

Zeer lekkere honing!

Snelle en correcte levering. Lekkere raathoning!

Goede producten, goed verpakt, maar laat ontvangen

Daar ik beloofd was dat ik zaterdag mijn pak zou ontvangen, heb ik gekozen voor een PostNL Pickup point, maar ik kreeg plots nieuws dat het de vrijdag al mee was, en vrijdag was ik wel de hele dag thuis, ik reed naar de winkel waar de pak toegekomen was, maar die was gesloten zonder dat er een briefje of iets aan de deur aangeplakt was, de zaterdag reed ik terug naar de winkel, terug gesloten, maandag ook gesloten en pas op dinsdag kon ik mijn pak ontvangen. Had ik van de eerste maal geweten dat mijn pakket op vrijdag zou mee zijn dan had ik het thuis laten bestellen maar op post NL kan je niet veel rekenen.

Prima, snelle levering, goed verpakt. Heerlijke honing van goede kwaliteit, ik heb al veel vaker hier besteld en nog nooit ben ik teleurgesteld in kwaliteit of smaak, prima honing dus.

Snel en correcte webwinkel

Goede producten, en een makkelijke sit

Blij dat ik een site gevonden heb waar ze zuivere onbewerkte honing en aanverwante zaken kan kopen.

Super tevreden

Super honing!!

Heel blij dat ik jullie alweer geruime tijd geleden online heb gevonden!!! Super mooie honing producten en erg mooie/leuke cadeau pakketjes!! Snelle en zorgvuldige bezorging!!

Leuke website met veel informatie en uitleg. Zending kwam snel aan met duidelijke uitleg en goed verpakt.

Goede producten en snel geleverd

Duidelijke site, vriendelijke mensen aan de telefoon die je goed adviseren en helpen.

Fijne producten en goede uitleg op de site, snel geleverd

Het is altijd goed en snel

Wat je besteld is binnen 2 dagen in huis top.

Snelle levering en goede producten!

Snel geleverd. De honing snoepjes zijn hier favoriet. Ook de honing is erg lekker. We kregen een proef zakje met honing eucalyptus en honing kamille snoep. Erg lekker ook! De volgende keer bestel ik ook de eucalyptus, zeer fijn bij keelpijn en na het zingen.

Toppie

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!