tevreden met product

bestelde producten waren goed verpakt. Het gebruik van de producten ervaar ik als positief voor mijn gezondheid.

Snel levering , prima producten , reeds tweede bestelling , heel tevreden

Heerlijke honing, groot assortiment en vlotte bezorging.

heerlijke honing!

Fijne ervaring, keuze uit veel soorten honing met duidelijke omschrijving. Fijn dat het mogelijk is een grote hoeveelheid te bestellen, dat scheelt weer in de verzendkosten ;-)

Geweldig assortiment rauwe honing

Enórm veel keus uit heel veel verschillende soorten rauwe honing en aanverwante producten. Zeer snelle levering en goede klantenservice. Af en toe wordt er wel eens een foutje gemaakt bij de levering en de verzendkosten zijn vrij hoog, dus nog net geen 5 sterren. Nadeel is ook dat hun website volledig buiten gebruik is op zondag, vanwege hun geloofsovertuiging. Ik respecteer dat zeker, maar als je ook het informatieve gedeelte en de blogs/nieuwsbrieven niet kan lezen, gaat dat wel erg ver. We leven in de 21ste eeuw!

geweldig

snel makkelijk en geweldig lekker

Heel fijn

Had eerst kaarsen besteld daar kregen we een paar zakjes honing snoep bij. Die beviel iedereen zo goed dat we die erna ook besteld hebben. ( honing + eucalyptus) mega lekker. Kaarsen bevielen me goed ze knetteren wel en hebben een grote vlam. Ze roken wel na het uitmaken. Voor de rest echt heel blij mee

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De smaken die ik besteld heb zijn lekker van smaak en goede kwaliteit. Staat ook duidelijk op hoe lang het houdbaar is. Het was snel geleverd in goed afgesloten verpakking.

Prima propoliszalf!

Ik heb het gebruikt voor exceem. Na een paar keer smeren zag ik al verbetering. Fijn dat de zalf uit natuurlijke ingrediënten bestaat. En snelle zorgvuldige levering!

Lekker honing

Wat een heerlijke honing! De Gingershot is geweldig ik was erg verkouden het helpt echt om op te knappen een aanrader geweldige service

Wederom Top

Wederom top geregeld, snelle levering en fantastische kwaliteit

Ik ben niet voor niks vaste klant bij honing.online want ze hebben nu eenmaal veel soorten natuurlijke kwaliteit honing producten om uit te kiezen

Goed alternatief voor medicijnen

Ik hoest al een paar weken, kreeg een keel ontsteking erbij. Dennenhoning heeft mij echt op de rit geholpen. Binnen een paar dagen was ik er van af. Echt een aanrader als je last hebt van luchtwegen infectie. Niet in te warme thee stoppen, liefst puur innemen.

alles helemaal perfect! goede communicatie, snelle verzending, en heerlijke honing!

perfect!

Wederom weer mijn favoriete honing besteld, extra goed verpakt en een zeer snelle levering met een leuk presentje erbij!

Uitstekende kwaliteit en geweldige smaak

Uitstekende kwaliteit en geweldige smaak

Top kwaliteit en service.

Biesbosch-crèmehoning OUTLET - 450 gram

zeer smakelijke honing, ook al was het in de aanbieding, ik raad het aan

Goede honing

Heerlyke honing. Daar kyk ik altyd na uit.

Gewoon goed

Gewoon super producten en snelle levering

Ben heel tevreden over honing-online.

Zie hierboven.

Heel tevreden

Goede website. Goede prijzen Goede nazorg.

Duidelijke website correcte afhandeling.

Producten eerlijk en goed. Post nl liet het afweten, werd goed en snel op in gespeeld

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!