Top kwaliteit

De theekruiden en de honings zijn topklasse je proeft het echt kan er zo van genieten ook me kleinkinderen echt heerlijk dikke 10

Volgende dag geleverd

Tevreden

Top, alhoewel aardig milieuvriendelijk verpakt zou ik de rest van het kunststof ook graag zien verdwijnen‼️

Heerlijke en eerlijke honing!

Als je eenmaal geproeft hebt koop je geen honing uit de supermarkt meer.

Snel en goed

Bestelling wordt snel geleverd. Spullen zijn goed verpakt.

Bestelling snel geleverd

Wat ik erg leuk vond was dat je bij je bestelling een zakje bloemen zaden kafo kreeg . Nou we hebben ze gezaaid.

goed snelbezorgd en overzichtelijke website

Leuke duidelijke en leerzame website! Goede informatie bij de producten nu 2 x besteld alles werd snel verstuurd .

Uitstekend!

Veel keus, bijzondere lekkere honing! Heel mooi en netjes ingepakt en een prachtig presentje erbij. Ik heb nu al 3 keer besteld bij jillie en zal blijven bestellen. Ook de snoepjes zijn erg lekker!

In een woord Geweldig !!

Ik heb de keelgelei besteld en geprobeerd, deze is geweldig, werkt heel erg goed tegen keelpijn en vooral tegen kriebelhoest, heb nog nooit in mijn leven zo'n lekkere honing geproefd (deze smelt weg op de tong) is echt voor herhaling vatbaar. De hakhoning is ook heel erg lekker vooral in de thee.

Snel en korrekt geleverd

De bestelling kwam snel en goed verpakt aan.alles prima.

Goede producten en Snelle levering

Propolis zalf gekocht. wat een goed product is dat. Werkt snel. Echt een aanrader voor iedereen.

site ziet er goed uit, je wordt er "hebberig" van.

Fijn om goede produkten te vinden en te proeven. Goede bezorging en werkelijk heel goed verpakt, blij mee.

Heerlijke mede, bier en noga

Lekkere producten Snel geleverd Keurig verpakt

Snelle bezorging

Puur natuur en dat proef je

Je krijgt wat je hebt besteld. Keurig ingepakt en op tijd. De website is erg overzochtelijk

In één woord, PERFECT.

In één woord, PERFECT.

Heel erg tevreden.

De bestelling is goed en snel aangekomen,nadat de betaling binnen was, de producten waren heel goed en netjes verpakt.

Leuke webshop, vriendelijk personeel

Mooi opgezette webshop. Krijg redelijk snel reactie op mails. Is niet de goedkoopste webwinkel met deze producten. Producten die ik gekocht heb waren van goede kwaliteit. De stuifmeelkorrels/pollen hadden geen lange houdbaarheidsdatum (slechts 4 maanden). Dat is wel heel jammer, want een grote pot alleen opmaken in 4 maanden.... Maar aan de andere kant: ze zijn christenen. Dat betekent dat je ze op eerlijkheid mag aanspreken. Vind ik ook heel wat waard.

Top zoals gewoonlijk!

Zeer tevreden, lekkere honing

Altijd juist en netjes op tijd geleverd wat je hebt besteld.

Goede kwaliteitshoning. Veel verschillende producten.

Heerlijke honingsproducten

Veel keus en heerlijke honing!

Heerlijk

Keurig verzorgd verpakt, snelle levering!

Zalig

Heerlijke hakhoning. Goede smaak en veel verschillende smaken en heerlijke structuur. Service is ook top.

Blij mee

Blij mee

Lekkere honing en snoepjes

Veel soorten honing en snoep op de site .de levering is snel en alles is netjes verpakt. De potjes van de honing zijn ook nog eens erg leuk om te zien. Super fijne honing en veel keus uit gezonde en lekkere honing snoepjes

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!