Netjes

Beleefde mensen, bestelling verliep vlekkeloos, heb nog te weinig tijd gehad om de kwaliteit van de honing te beoordelen.

keurig geregeld

makkelijk te bestellen en snel geleverd, eenvoudig weg keurig geregeld

Niets op aan te merken, gewoon goed

Altijd netjes en degelijk verpakt en snel in huis. Hoge kwaliteit produkten en lekker van smaak.

Heerlijke honing een echte aanrader

Wij hebben 5 verschillende soorten honing besteld echt lekker een aanwinst

Heel goede ervaring

Goede snelle levering. De Honing is fantastisch zoals altijd. Voor het eerst de Zwarte woud en dennen honing genomen. Heerlijk, moeders ook heel content. Zwarte honing is echt veel lekkerder.

Super nette bezorging, heerlijke producten. Ben helemaal fan geworden van jullie producten

Heerlijk die producten, ik ben helemaal fan van de honing-gember en de honing kaneel. Eigenlijk is alles goed wat ik al geprobeerd heb. Ook de hakhoning is super lekker.

Zoals altijd, TOP

Zoals altijd, TOP

Super tevreden

De beste honing in de Nederlands!!!

Super mooie honingen fantastische service en betaalbaar!!

Ik ben een zeer tevreden klant bij HONINGonline koop daar alle honing voor mijn kinderen en mijzelf ze zijn er allemaal zeer tevreden over Super Honing met vele bijzondere honing soorten!! Voor mij zeker een aanbeveling voor een ieder die op zoek is naar goede kwaliteit honing en ook nog betaalbaar!!

Bestellen en leveren gaat steeds super snel. En zeer tevreden met de producten.

Correct met sevice tot binnenshuis

Altijd bereikbaar, evt,door omstsndigheden eens niet, spreek ze je ze er later op aan. Altijd een oplossing,altijd wat extra. SUPER

mooie verzorgde produkten en snelle levering

lekkere honing van topkwaliteit, dat proef je, mooie kaarsen

Prima kwaliteit

Overzichtelijke website, prima kwaliteit, snelle bezorging

Een van de betere honingboer !

Keurig

Van bestellen tot aan de levering alles prima verlopen. Zeer tevreden over het product!

Altijd lekkere honing

De honingpotten zijn lekker en interessant door vrrschillende locaties waar de honing vandaan komt.

Klantvriendelijk en snelle levering.

Klantvriendelijk, snelle levering en werd perfect geholpen met mijn vragen. Top zaak!

sup

super goed

Hartstikke gezellig!

Ik heb nog niet gezaaid,dat gaat nog gebeuren.

Super lekker en snelle levering er komen zeker noch bestellingen van mij en super bedankt voor het zakje beien bloem zaden

Alles volgens plan gegaan.

Honing prima.Zal volgende keer wel eerst kleine verpakkingen bestellen , proberen en daarna groot verpakking bestellen.

Propolis is erg plakkerig, maar mengen door een lepeltje honing, werkt uitstekend. Ik heb nog niet de werking ervan ervaren, maar ben net begonnen.

Snelle levering , perfecte honing.

Heerlijke zuivere honing, dat proef je. Snelle levering.

Fantastic

Goede dienstverlening fantastic kwaliteit!

Ben er zeer tevreden over!

Ben zeer tevreden over het product en het snelle verzenden, vind alleen de verzendkosten best hoog. De verzendkosten zijn nog hoger dan het potje honing wat ik bestel. Misschien verzenden via DHL i.p.v. PostNL?

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!