Fijne webshop met hele leuke producten

De webshop werkt goed. De bestelling was keurig verpakt en super snel binnen.

Goede producten!

Mijn eerste bestelling, snelle levering en goede/lekkere honing. Dank daarvoor. Ik ben er blij mee, tot de volgende bestelling!

Heel goede service en producten

De 5 kg bakken zijn lekvrij dubbel ingepakt. Vroeger wel eens een knoeiboel nu blijft alles schoon ook na een ruwe bezorging. De honing is niets op aan te merken, gewoon prima kwaliteit zoals altijd!

Geweldige goede service.

Voor het eerst de honing besteld. Nou ik ben zeer tevreden. Ik wordt vaste klant. Zo lekker allemaal.

Netjes en goed ontvangen

Bestelling correct ontvangen

Geweldige producten

Ik bestel al Jaren deze producten geweldig zo van de Imker!!

top !!

Heel lekker, goede kwaliteit Snel levering aardige mensen :-) Dank je wel en tot snel .!!

snelle en correcte levering

Altijd goede ervaringen

Heel fijne webwinkel, mijn eerste keuze wat betreft honing. Al verschillende bestellingen gedaan, nooit geen problemen. Uitstekende kwaliteitsproducten. "Top"

Is echt top spul, ik probeer er steeds weer wat nieuws bij.

Zoveel heerlijk spul en heel gezond

heerlijk

1e keer besteld als kado voor een ander, maar ook besloten zelf te bestellen omdat ik nieuwsgierig was. Ben blij dat ik dat gedaan heb, heerlijke producten. Zal zeker blijven bestellen.

Gewoon snelle levering en goed verpakt

Gewoon goed!!!!

Goede ervaringen, goede kwaliteit, snelle en goede verzending

Super Honing!! Super Bedrijf!!

Ik ben erg blij met en zeer tevreden over HONINGonline de kwaliteit van de honing en de prijzen is zijn uitstekend!!

Goede verzorging en vlotte bezorging

Fantastisch om weer van heerlijke honing te genieten en niet te vergeten de snoepjes.

Prima levering prima kwaliteit honing. Bedankt.

Al weer de derde keer dat ik een bestelling heb geplaatst. Altijd dezelfde zeer goede kwaliteit mogen ervaren. Bedankt voor jullie goede zorgen. Groeten Peter Ouwens.

goede honing

Mooi product, Leuke keuzes. Helaas hadden wel een potje met een scheef deksel daardoor was er wat honing verloren gegaan

Heerlijke honing! Leuke producten op de site

Leuke producten! Ga zeker nog iets anders proberen. Gebruik elke dag het thee ei:) Honing smaakt verrukkelijk! Supersnelle levering!

Heerlijke en gezonde honing en dat proef je, tevens minder last van allergieën en verkoudheids kwaaltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Prima product en levering

Snelle levering en super fijne producten

Aflevering prima,bloei afwachten

Bestelling prima,bloeiafwachten

Rustig opbouwen, en zijn werk laten doen.

Voor herhaling vatbaar!

Overheerlijke honing en brokken honing! (De potten zijn alleen te klein, maar daar ga ik een volgende keer wat aan doen....)

Erg tevreden!

Ik bestelde een pakket aan honing spullen. Alles kwam vrij snel aan. Super ingepakt ook. Blij mee. Goede prijs/kwaliteit!

super tevreden.

alles is super lekker.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!