Redelijke vlotte levering

Altijd goede service en hele goede en lekkere honing.. Heeeerlijkkkkk!

Uitstekend.

Goede communicatie, goede levering, mooie producten die hun belofte waar maken!

Dikke prima

Straks mooi zaaien om de moestuin heen!

Uitstekende levering, verpakt en producten

Snelle levering, goed verpakt, fantastische producten!

Heerlijke rauwe honing

De bezorging was zeer snel, de honing en de propolis producten zijn ook erg lekker, top.

LEKKER

Alles in orde behalve 1 pot bloemenhoning reeds helemaal versuikerd.

Bedankt nog voor het briefje met tekst

Levering kwam snel en het product over lekker.

uitstekende service en heerlijke honing en andere geweldige producten!!

Ik shop nu al een jaar bij honingonline en elke keer is het weer een feestje om de producten te ontvangen. Het is snel thuis bezorgt en elke keer zie ik weer nieuwe heerlijke/eerlijke producten om te proberen. De laatste zat de chocony bij en ik ga zeker nog een voorraadje bestellen binnenkort. Als je van witte chocolade, kokos, vanille en honing houdt is dit hemels, zo lekker!!

Heel goed bevallen de honig producten

Het is heel goed bevallen jullie producten snel en netjes geleverd komen zeker nog s terug

heerlijk prima product

lekker spul

Uitnodigend

Duidelijke site. Snelle levering en keurig verpakt.

Lekker

Zeer lekkere honing en altijd vlugge levering

Heerlijke eerlijke honing en altijd een snelle levering

Heerlijke en eerlijke honing zou ik voor iedereen willen aanbevelen. Lekker en gezond van onze bijen in de natuur.

Uitstekend en betrouwbaar

Eenvoudig keuze menu en heldere omschrijving ingrediënten en toepassing

Netjes, snel, deskundig

Mooie website, duidelijke uitleg over de producten. Veel en gevarieerd aanbod. Goed verpakt, snelle levering. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten

De Saliehoning snoepjes zijn verrukkelijk en verzachtend voor de keel

Ik heb nog niet alle honing geproefd

Prima honing en een snelle verzending, had het nl de volgende dag al in huis

Het is een prima honing zeer goede kwaliteit. En een snelle levering. Heel goed verpakt.

Duidelijke site, heerlijke producten en snelle service

Als zeer positief. Producten zijn fantastisch.

Mijn ervaring met honing online is TOP

Mijn ervaring is top. Kan niet beter. Duidelijke website. Als je om één of andere reden een probleem hebt, wordt het probleem goed en snel opgelost. Snelle levering. Koop al jaren honing bij Honing online en zal dat blijven doen. Jullie zijn toppers!!!!!

Super fijne webwinkel

Super fijne webwinkel. Bestelling zeer netjes en zeer goed ingepakt en heel snel verstuurd. Verder zeer goede en ook lekkere producten, zeker de honing. Niets dan lof hierover. De website is heel overzichtelijk, met zeer uitgebreide informatie over de producten, wat ik bijzonder fijn vond om te lezen. Ik zal dan ook zeer zeker hier weer bestellen.

Ik ben zeer te vrede.

Kon alles goed vinden op de site, de bestelling was goed verpakt en snel geleverd.

Was heel tevreden met de snelle levering.

Levering was heel snel dat had ik niet verwacht .

Vlot en snel, de honing doet wel!

Prima service!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!