Was heel tevreden met de snelle levering.

Levering was heel snel dat had ik niet verwacht .

Vlot en snel, de honing doet wel!

Prima service!

Snel, correct en netjes, goed geregeld !!

HEEL KRACHTIGE EN GOEDE SMAAK

AL DEGENE DIE LANGS KOMEN LAAT IK PROEVEN VAN DE LEKKERE HONIG EN DAN ZEG IK HUN WAAR ZE DAT KUNNEN BESTELLEN MAAR NIET IN IN SCHOPPERS WINKEL MAAR RECHTSTREEKS NAAR EEN IMKER BESTELLEN WEL RAUWE HONIG IN NL ADRES HEB IK DOORGEGEVEN.

Heeeeeerlijk

Ik ben zeer tevreden met de Produkten van Honing online

snel geleverd en super producten!

snel geleverd en super producten! ik blijf klant!

Goede honing met een smaakjes erbij

Goede honing, met kruiden er door heen en gember. Proeft goed.

Goede ervaring en snelle levering

Goede kwaliteit, en snelle levering

Het was voor de eerste keer dat ik van alles heb besteld. Met tevredenheid tot nog toe. De hoestsiroop is super. Werkt erg goed en maakt ook de holtes open. De honingsnoepjes zijn ook erg lekker en verzachten. Ook de neusspray werkt prima. Het verzacht gelijk. Ik zal zeker nog eens bestellen.

Vlot gekregen wat ik besteld hebt en goede producten

Overzichtelijke website en gebruiksvriendelijk met veel nuttige informatie. Bestel er regelmatig en de verzending is ook top.

honing perfect en na 1 dad ontvangen in Belgie,dit tenmiste HONING.

Lekkere honing zonder weerga

Heerlijke honing

Heerlijke honing, fijne tandpasta en lippenbalsam. Alles snel en goed geleverd.

Altijd top kwaliteit en fantastische producten

Kwaliteit en service staat altijd voor bij Honingonline!

Great!

Several orders already and everytimes very tasteful honeys. Thank you for the quick delivery!

Ik had 5 liter honing besteld en deze kwam met een gebroken emmer binnen (tijdens transport denk ik). Contact genomen met honing online waarbij ik paar foto's had meegestuurd. Binnen paar dagen had ik nieuwe emmer met honing ontvangen. Ik vind dat honing online heel netjes heeft afgehandeld, waarbij dank.

Prima geholpen en een prima product!

Mooie bloemen uit dit bloemenzaad

Snelle levering en heerlijke honing

De producten werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ik zal hier zeker nogmaals bestellen!

De honing is heerlijk. Keurig aangeleverd en mooie uitleg op de website!!!

Fijn om zoveel keus te hebben in goede honing. Hij is heerlijk en ga zeker meer bestellen.

Mooie producten en heel erg lekker.

Echte producten, en dat proef je.

Laatst had ik een potje BIO honing bij de lokale super gehaald. Maar zelfs die 'stinkt' en dat heeft de honing vanaf Honing online niet. Dat is al een voorbeeld waarvan ik mijn conclusie trek om hier alleen mijn honing- producten te bestellen.

Goede honing, snel en goed geleverd.

Goed.

Geweldig!

De rooibos thee wild flowers vind ik heerlijk. De groene thee sweet jasmine vind ik echt niet lekker dat is natuurlijk persoonlijke smaak. De pot honing met heideraathoning is niet alleen lekker maar ook heel fijn om naar te kijken hoe de bijen hun prachtige werk hebben gedaan. Al met al super producten.

Enthousiast!

Lang gezocht naar een plek waar ik stuifmeelcapsules kon kopen. Nu gevonden! Ook veel lekkere honingproducten zoals onze favoriete honingbrokken met mentol. Snel geleverd in een goede verpakking. Ik ben blij!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!