Geweldig team,sevice en super goede eerlijke producten.

Heel goed ,heb al veel mensen kunnen helpen met jullie producten. Hoorde vorige week van een vrij jonge onderwijzer dat zijn klachten met propolis 50% minder waren geworden . Hij heeft enorme pijn in de voeten (zenuwpijn) en sinds ik jullie propolis adviseerde gaat het nu zo goed,hij was dankbaar en blij dat ik het gezegd had . En nu neemt hij ook PA erbij in zei hij op naar de vlgd 50% ,als God de middelen zegent dan komt het altijd goed. Goede jaarwisseling,Gezegend Nieuwjaar en een hele goede verkoop dit jaar.

Snelle levering. Goed verpakt. En heerlijke honing. Diverse smaken. Mooi product vanuit onze natuur.

Prima bedrijf!

Hartelijk dank voor de prima samenwerking, hopelijk zetten wij dat in het jaar 2022 voort! Fijne feestdagen! Hart.groet, Peter&Eva Veldhuijzen

Fantastisch goede en heerlijke honing

Echt kwalitatief hoogwaardige honing die zo heerlijk is. We hebben inmiddels verschillende soorten uitgeprobeerd. Maar ook de andere producten zijn super. Daarnaast wordt er snel geleverd en de honing erg goed en netjes verpakt. Ik bestel alleen nog maar bij HONINGonline. Eerlijk en betrouwbaar. Daar houd ik van.

Goede service en je wordt altijd even vriendelijk geholpen!!!!

Heerlijke producten en mooie overzichtelijke winkel en webshop

Super producten!

Ik gebruik de propolis producten en deze zijn super fijn in gebruik. De zalf, de shampoo etc doet wat er wordt beloofd! Mijn man en ik kunnen inmiddels niet meer zonder!!

Eerlijke snelle levering

Erg fijne producten. Fantastische Propoliszalf, heerlijke boenwas en prachtig hoe de kaarsen opbranden.

Super honing

Allemaal Gods onmisbare zegen voor het komende jaar.

1e bestelling en de 2e is onderweg!

Snelle levering en wat een heerlijke honingsoorten (4 verschillende besteld).

Superfijne spullen, snelle levering en aardige mensen!

Gewoon heel tevreden en fijne producten!

heerlijk

heerlijke en eerlijke producten

Eerst gemaild met wat vragen, duidelijk antwoord gehad. Bestelling ook uitstekend verlopen.

Makkelijk, lekker

Heldere mooie smaakvolle honing.

Een tongstrelende ervaring

(H)eerlijke honing, er zullen zeker nog bestellingen volgen.

Mijn ervaring met HONINGonline is top.

Het product is goed. En de levering is snel.

Ga zo door daar krijgen jullie geen spijt van.

Het is altijd weer fijn om de snelle levering. Ik geniet elke morgen weer van een boterham met honing. Super lekker.

mooiste honing ooit gezien

Heerlijk

Heerlijke producten en goed verzorgde leveringen

We proberen van alles en veel ervan valt uitstekend in de smaak, zowel bij de volwassenen als de kinderen.

Voor herhaling vatbaar!

Smakelijke producten, fijne website, snelle en zorgvuldige levering, leuke weetjes. Helaas moet je wel een hoop bestellen als je geen verzendkosten wilt betalen.

Snel, easy en makkelijk

Mooi assortiment. Snel gevonden wat ik zocht, snel besteld en snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Snelle service, fijne website/shop. Werd volgende dag besteld! Heerlijke producten. Voor mij zelf in bijzonder de honingsnoepjes met melk. Er zat proefpakket bij bestelling met hakhoning met kaneel! Daar kom ik binnenkort voor terug!

Fijne site, snelle en goede levering.

De producten zijn top! Alles word netjes ingepakt en snel geleverd. Zeker een aanrader!

Snelle levering en fijne producten

Ik heb verschillende honingen gehad en de propolistinctuur. De honingen zijn heerlijk en de tinctuur helpt me goed.

super site vol info en heerlijke honing

zeer snelle levering en met zorg ingepakt. ook op de site duidelijke uitleg en info.

Mooie website

Leuk om op honingonline te bestellen, alleen verzendkosten maken het naar verhouding duur. En ons dorp ligt in Zeeland ipv Zuid-Holland

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!