Top bedrijf

Besteld en volgende dag thuis top kwaliteit

sneller kan het niet

overzichtelijke site snelle levering en zorgvuldig verpakt

Zulk fijn en heerlijk spul

Propolis werkt perfect voor de keel is verzachtend en heelt.

Heerlijke honing

Heerlijke honing! Goede smaak en fijn van structuur!

Producten prima kwaliteit

Snelle levering, hoge kwaliteit producten

Aanbevelenswaardig

Snelle levering , keurig verpakt

gewoon alles top

alles is super goed en lekker

Op tijd. En lekkere honing

Snel geleverd. Honing is prima!

Uitstekend webshop met goede producten en vlotte levering.

zie boven

Heerlijk

Na een lange tijd twijfelen toch een bestelling geplaatst met verschillende soorten honing. Ben echt verbaast dat er veel smaakverschil zit tussen de honingsoorten ( honing van de supermarkt smaakt vaak hetzelfde ) en geniet daardoor extra van een kop thee.

Heerlijke spullen, snelle levering.

Heerlijke honing en honingproducten

Honing, honingraat en -zeep besteld. Netjes aangekomen, geen plakkerige toestand. Top en we kregen er nog proevertje 'breukhoning ' bovenop. Zalig!

Originele producten

De webshop heeft verschillende producten die op weinig plekken te krijgen zijn. De bestelling werd snel verzonden en stevig verpakt.

Alles in 1 oogwenk

Het is er gewoon 2 dagen later je kan er van op aan

Nog steeds delicious

Zie ook mijn vorige reactie

Snelle reactie en snel bezorgd!

Verschillende soorten honing geprobeerd, zijn allemaal heerlijk!!

Zeer tevreden, raad het iedereen aan!

Honing smaakt heel lekker. Iedereen thuis is er dol op! Ik zal zeker vaker bestellen als mijn voorraad op is. Dikke 10!

Snelle levering, keurig verpakt en prima producten: wat wil je nog meer?

Snelle levering, keurig verpakt en prima producten: wat wil je nog meer?

Super gezond en 100 % natural

Heel erg tevreden

Prima producten

Fijne zalf en tinctuur, goed verpakte levering.

Heerlijk

Heerlijk de anijs hakhoning. En de eucalyptus goed voor mijn verkoudheid. Toppie

Altijd snel en netjes geleverd.

Alles wordt snel geleverd en is altijd goed ingepakt.

De honing die ik besteld had is snel geleverd en het product netjes ingepakt ben dus erg tevreden en de honing is heerlijk

Heerlijke honing, met goede omschrijving. Ga zo door.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!