ECHTE HONING. Verukkelijk

Honing is netjes ingepakt, snelle levering en fantastisch lekkere produkten.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en uitstekende producten.

Zeer fijne ervaring

Al diverse jaren heb ik last van pijnlijk eczeem onder mijn voeten. Eigenlijk helpt helemaal niets. Vet houden is het enige wat verlicht. Na 2 weken propoliszalf gebruikt te hebben wordt de eczeem minder. En belangrijker, minder pijnlijk.. Ik ga dit even volhouden.

Top kwaliteit van de imker!

Ik heb hier al verschillende keren honing besteld en elke keer ben ik super tevreden over de prachtige kwaliteit van de honing. Met liefde word dit bedrijf gerund dat zie je gewoon! Altijd een klein presentje bij de bestelling, hartstikke leuk.

Heerlijke producten

Fan vd ginger power!

Veel soorten heerlijke honing. Je proeft echt het verschil met die (nep) honing van uit de supermarkt. Als je eenmaal echte honing geproefd hebt dan wil je niet anders meer. Wij zijn er heel blij mee en blijven bij de imker bestellen.

Heerlijke honing en snel geleverd!

De honing is erg lekker! Na bestelling in de webshop werd het pakket zeer snel geleverd.

Fijne producten en snelle bezorging

Paar potten heerlijke streekhoning besteld met wat royal jelly en propolis. Allemaal prima. Ook duidelijke communicatie en snelle bezorging. Aanrader!

Snelle verzending ,goed service ,lekkere Honing erg tevreden met alles

Waar voor je bestelling perfecte honing

TOP!!!

Overzichtelijke site. Snelle levering van top producten.

De bestelling was er snel en de honing is heerlijk

Super snelle service

Really nice

The products were very nice and high quality. Delivery was fast! Excellent will order again for sure!

Tinctuur voelt goed

Voelt goed, maar gebruik is nog maar kort. Levering en verpakking goed

Heerlijk honing, geweldige keuze!

Voor het eerst besteld, supersnel binnen. Diverse smaken, ernstig lekker. Binnenkort hopelijk fysiek langs.

prima product en zeer vlotte en goede bezorging

Kwaliteit en gemak

Mooie eerlijke producten, met veel informatie in de omschrijving en verder op de site. Goede communicatie over verzending en sneller dan verwacht. Ik proef passie voor de bij en de bijenproducten.

Fantastisch assortiment. Snelle levering. Prima producten.

Geweldig fijne, verzorgende creme

De Royal Jelly anti-rimpelcreme heeft een subtiele, aangename geur en werkt erg goed voor mijn huid die snel vervelend op alles reageert. Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan. Ik krijg geen puistjes of rode vlekken en fijne lijntje vervagen. Ideaal is ook dat dit zowel dag- als nachtcreme is. Een absolute aanrader!

Beste Honing Producten

Wij bestellen hier al jaren onze woudhoning, vele verschillende propolis producten en we zijn nog nooit teleurgesteld. Kwaliteit staat hoog in de vaandel en dat proef je in de producten.

Erg lekker

De honing (Biesbosch) is echt super lekker! Contact en verzending waren snel en duidelijk.

Zeer goed, Snel, betrouwbaar en kwaliteit!

Snelle levering en lekkere honingraat

Snelle levering en lekkere honingraat

Pico bello

Meerdere malen honing en aanverwante lekkernijen besteld, iedere keer zeer tevreden.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!