lekkere gezonde honing

Lekkere onbewerkte honing, puur natuur, je proeft duidelijk het verschil met de honing uit bv de supermarkt.

Ik ben heel tevreden met mij bestelling het wordt ook heel snel geleverd en de honing smaakt ook heel lekker. Ik bestel volgende keer weer bij Honingonline.

Altijd goed geholpen

Bij vragen, geven ze je meteen antwoord via mail en een bestelling wordt heel snel geleverd. Producten ben ik ook zeer tevreden over

Goede kwaliteit, goed verpakt. Geen lekkage in de doos.

Goed.

snelle levering en goede produckten

Ik gebruik Propolis tinctuur voor de aften in mijn mond. Zonder gebruik hiervan duurt het twee weken voordat ze verdwenen zijn, nu hooguit drie dagen. Ik ben dik tevreden.

alles was toppie!!!!

heb naast honinggezonheidspakket nog 3 kleine potjes honing/cacao besteld naar aanrading van reviews om weg te geven ,groot succes,ben nu mensen aan het educeren via uw fantastische website over de kracht en historie van honingproducten,{inclusief mijn huis dr.}ik zou graag nog wat pamfletten ontvangen van honing on line om weg te geven als reclame/info van uw website heb me onlangs verbrand op m'n rechterpols met 200 graden ovenrekje{2de of derde graad en er rauwe honing opgedaan,met fantastisch resultaat!!geen litteken alleen een lichte streep.ik ben 72 en heb door kankeroperatie 13 klieren uit die arm..interessant artikel?GOOGLE ----egyptenaren en honing..Voor mij zijn imkers hele speciale mensen met een speciale liefde!!! ik ben weg van Propolis en zijn werking/.jullie assortiment en kennis is fantastisch.niet kan het werk en enzymen,etc van de bijen namaken.een kostbaar product/medicijn...thank you....,thank you

LEKKER

Je proeft dat de honing heel natuurlijk is zonder bijvoegsels

erg lekkere heidehoning

Erg lekkere heidehoning, met een typisch bittertje

overheerlijk

Zeer tevreden! voor herhaling zeker.

Snelle verzending Heerlijke honing! Ik zou ook graag een keer koolzaad honing willen proberen dat niet weer zacht wordt gemaakt door te roeren waardoor een crème onstaat. Harde koolzaad honing. Zo heb ik koolzaad honing voor het eerst leren kennen. Erg lekker.

altijd prima producten

de producten zijn zeer goed en worden goed en snel geleverd.

Geweldige producten. De lipbalsem is echt helemaal top

Goede producten. Heerlijke lipbalsem.

very happy

The honey came the very next day and it was well packaged. They put in some samples of the candy and it was very good! Definitely considering ordering some.

Probleem wordt opgelost bij volgende levering

Er is een oplossing aangeboden, waarvoorik dankbaar ben . Maar die telt maar voor de volgende bestelling. Ik had liever dat het direct werd geregeld. Maar omdat ik al lang klant ben . En altijd super kwaliteit is .dat perfect in orde was altijd op deze 1 doos na . Zal ik de code doorgeven bij volgende bestelling voor de vergoeding van de honing . Dit was een spijtig voorval.maar de eigenaar was zo vriendelijk om dit opgelost te krijgen in de toekomst.

Uitslag vermindert snel

Mijn uitslag van een dazenbeet verminderde sneller dan normaal na gebruik van de propolis.

Super winkel

Prettige producten

Geheel naar wens!

Mijn XXL honing bestelling was goed verpakt en is goed aangekomen. Samen met een heel leuke verrassing in de vorm van snoepjes en klein potje honing. Geweldig attent en het geeft een blij gevoel!

Lekkere honing varianten van prima kwaliteit

Gebruik de diverse honingsoorten al diverse jaren dagelijks. Ben er uitermate tevreden over. Hmmmmm!!!

Mijn ervaring met Honingonline is zeer goed.

Allen bij Honingonline koop ik honing. Zeer snelle levering. Goed verpakt. Kortom een super bedrijf.

Vlotte en nette levering van de bestelling maar vooral topproducten!

Heerlijke producten.. Vlotte levering!

Top kwaliteit en uitgebreid assortiment

Al meerdere keren besteld. De producten worden altijd net verpakt en snel geleverd. Naast de honing zijn ook de andere artikelen heerlijk en van goede kwaliteit

Erg goede producten

Snelle levering, netjes verpakt en topproducten

prima al wat ik besteld heb was goed ook de kwaliteit was prima.

Snel en lekker

Leuke webshop en prima product

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!