Heel vriendelijke en deskundige benadering van de klant

Dat Lindenhoning ook als wondbedekking gebruikt wordt is niet algemeen bekend, maar het team van Honingonline wijst er op in hun uitvoerige informatie. Lindenhoning is niet overal verkrijgbaar en daarom was ik blij Honingonline gevonden te hebben. Ze geven ook adviezen voor het gebruik bij voorbeeld met een honingpompje waar we dankbaar gebruik van maken.

uitstekend

Ik ben zeer tevreden over de Biesbosch honing.Ik heb iedereen,die bij mij binnenkomt de bijen honiong aanbevolen.

Ik ben zeer tevreden met de honing die jullie mij geleverd hebben. Ik ben degene die alleen de honing gebruik, en ik vind dat het nog snel gaat met het verorberen van de honing. Ik gebruik het voor een Australisch recept. Daar verheug ik me iedere ochtend op. Want dat moet ik op de nuchtere maag innemen. Heerlijk. Als ik de honing samen met jullie service moet beoordelen, geef ik het een dikke 10!!! Wens jullie veel sterkte en succes met het werken aan de honing.

Goed verpakt - snel verzonden - kwaliteit

Echte Honing!!

Waar de klant nog koning is

We hebben eerst een telefonisch gesprek gehad voor we bestelde. Alles was snel verstuurd en ontvangen. Zaterdag j.l. zijn we even in de winkel geweest voor nieuwe producten en zijn super vriendelijk ontvangen en geholpen. Goede uitleg en veel informatie gekregen. Echt het gevoel dat je klant bent en ze nemen de tijd voor je. Waar vind je dat nog?

Heerlijke honing

Heerlijke smaken honing!!

Ik bestel al een aantal maanden de pittige mede bij HoningOnline en het is een absolute favoriet. Een aantal andere mensen ook verslingerd gemaakt! Snelle levering, goede communicatie en service.

Ik vind het heel goed!

Ik vind het heel nutig

Goede snelle levering en geweldige producten~!

Vriendelijk en meedenkend

Opties genoeg en toen het bleek dat het adres wat ik had genoteerd niet klopte is er persoonlijk contact geweest om te zorgen dat het goed kwam. Levering was sneller dan ik had verwacht en de persoon die het heeft ontvangen was ontzettend blij! Alleen maar positieve dingen te zeggen over de interactie.

Super kwaliteit en heerlijke smaak.

Wij zijn heel erg tevreden over de honing en de bezorging. Ook over hoe de honing verpakt is zijn wij heel tevreden.

Je krijgt wat je vraagt.

Ik heb raathoning besteld en zal dat nog vaak doen. Heerlijk aan eerlijke prijs.

Goede producten van kwaliteit

Ik bestel hier regelmatig, De producten zijn echt van goede kwaliteit, heeft ons geholpen met zware klachten van corona. Ook is de honing en wijn echt superlekker, ik koop nu bijna geen honing van de supermarkt meer.

Duraid Mhauwas

Top dank u wel voor als

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en super lekker.

Bedank de bijen ze werken heel hard ervoor. Pakketje komt altijd snel bij mij en ook goed in gepakt. Ze hebben veel keus, dat is niet bij iedereen zo heb ik gemerkt. Bedankt voor alles .

Top-honing

Heel blij met deze honing.

Prima product,prima levering!

Iedere keer weer prima kunnen bestellen en daarna de levering.

Goede ervaring met de produkten

Mijn man gebruikt sinds 3 jaar ( na een aorta operatie) dagelijks honing met kaneel. Hij is sindsdien nooit meer verkouden of grieperig geweest. Hij voelt zich heel goed. Dus dat dagelijks gebruik van dit produkt blijft hij voortzetten!

Prima producten topkwaliteit

Heerlijke honing topkwaliteit ... Snel verzonden goed verpakt

Zeer goede kwaliteit honing

Bestelling snel ontvangen en vakkundig verpakt. Heerlijke honing. Voor herhaling vatbaar.

geweldige honing

goede aflevering heerlyke honing

verrassend, het bloemzaad heeft echter nog niets gedaan

De blokhoning die werd mee geleverd was een leuke verrassing en maakt nieuwsgierig.

Mooi assortiment en goede kwaliteit

Mooi assortiment en goede kwaliteit

Niks op aan te merken, top kwaliteit honing en snelle levering!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!