Erg lekker

De honing (Biesbosch) is echt super lekker! Contact en verzending waren snel en duidelijk.

Zeer goed, Snel, betrouwbaar en kwaliteit!

Snelle levering en lekkere honingraat

Snelle levering en lekkere honingraat

Pico bello

Meerdere malen honing en aanverwante lekkernijen besteld, iedere keer zeer tevreden.

Alles is correct .producten zijn heerlijk en goe. levering geen problemen mee alles correct.

Helemaal top

De producten zijn heerlijk, ik had van alles besteld, verschillende soorten honing, wijn, snoepjes. Alles is super netjes verpakt met een mooie folder en een leuke kaart. En het was heel snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

Heel tevreden

Voor de tweede keer honinglollys en honingsnoepjes besteld..mmmmm.

Heerlijke , en eerlijke honing .

Ervaren mensen die dit werk doen

Uitvoerige uitleg over elk product. Folder aanwezig. Ben voorstander van natuurlijke producten. Mijn vader is imker geweest en weet hoeveel werk er in zit om tot een product te komen

Zoals altijd zeer tevreden over product en verzending

Uitstekende kwaliteit

Zoals altijd, keurige snelle levering!

Zeer tevreden klant! Bedankt voor de goede service en duidelijke website!

Er gaat niets boven honing!

Goede service en uiteraard lekkere (echte) honing.

goede service

en lekkere honing

Super.

Zoals van ouds snel en goed verpakt geleverd. De honing is overheerlijk!

Prima service en producten.

Heel lekker! Dankjewel

Heel lekker! Dankjewel

Fijne shampoo

Hele fijne shampoo voor iemand met roos en eczeem probleem.

Echte honing goede service

Eigenlijk zegt de titel het al. Kwaliteit honing met zeer goede service.

Uitstekende honing

Wordt snel geleverd, het is super lekker en goed personeel. Zo leuk een pakket te ontvangen wat ze ook altijd een beetje persoonlijk maken. Top

Top kwaliteit en betrouwbaar

Koop al heel lang bij Honingonline. Nooit meer die suikertroep uit de winkelketens. Heb mij sinds aanschaf van honing niet meer ziek gemeld op werk :)

Uitstekend!

Geweldig heerlijk eerlijke honing en een Super service!!!

Lekkere cederhoning goed smaakvol

Heerlijk volle smaak met verse stokbrood en roomboter geprobeerd smaakt uitstekend.

Goed verpakt,en netjes afgeleverd

Super honing

Uitstekend product, snelle communicatie

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!