Top producten, super service

Net als altijd alles netjes, verzorgd, compleet, optijd

prima honing

zoals altijd is mijn laatste bestelling van zeer hoge kwaliteit

Geweldig wat een verschil

Heerlijke honing bij honingonline

Goed geregeld

Zo als het hoort

keurig bezorg

alleen wij vinden het bestelbedrag te hoog om voor gratis bezorgen in aanmerking te komen. kan dit geregeld worden?

Heerlijke honing

Heerlijke honing www.perfecte service, snelle verzending. Kom zeker terug.

Duidelijk

Duidelijke omschrijving en informatie.

nee

Nee

Fantastisch!

Ik heb heerlijk verse honing besteld, en was ook op tijd geleverd. ben heel tevreden!

Gezellige winkel met fijne producten.

Ik haal er nu al een paar jaar mijn spullen. En zeker de propolliszalf raad ik aan. Een super middel tegen koortslip. Ik vind het een gezellig bedrijf waar mensen hard weeken voor een goed goed product .

Altijd alert en snel reagerend

Fijne producten, smaken goed, doen het lichaam goed

Netjes opgelost

na een niet goede revieuw gegeven te hebben,contact gehad met honing online,en als nog een honing pakket ontvangen van het weekend . Ipv de 20% korting wat ze toen hadden aangeboden. Ik vind dit echt super opgelost,mijn dank gaat uit naar de gene die dit heeft opgelost. Bedankt voor de potjes honing en de snoepjes

Prima site

Kon mijn producten vinden Verzending is goed verlopen

Prima service.

Jofel

Super goed

Lekker honing

Snelle levering en heerlijke honing!

Als gezin genieten we iedere dag van de heerlijke honing uit onze buurt. Gekocht ivm hooikoorts van onze zoon. Geen idee of het werkte, wel genieten we met elkaar van de heerlijke honing!

Top winkel

Bedankt voor jullie mail, ik ga meteen weer bestellen!

Heerlijke honing en een goede service

Prima bedrijf. De honing is heerlijk en ook voor advies ben je daar op het juiste adres. Vragen via email worden snel beantwoord en de verzending verloopt vlot. Er zit vaak iets extra's in de doos zoals zaden of honingsnoepjes. leuk!

Top produkten

Duidelijke website. Goede eerlijke producten en snelle levering.

tophoning

Mijn kennismaking is en blijft top! fluweelzachte smaak en van een goede kwaliteit.

Goede service, super producten

Al een aantal keer besteld bij Honing Online en ze zijn altijd heel vriendelijk & behulpzaam. De verschillende soorten honing waren heerlijk! Aan te raden.

Prettig goed en smakelijk

Mijn complimenten voor service, kwaliteit en prijs

Kwalitatief goed en nette levering

Een keer honing besteld en honingsnoepjes en propolis druppels.. Bevallen allemaal erg goed. Ook leuk om een extraatje aan te treffen in de bestelling.. Laatste keer had ik er bloemenzaadjes bij in. Goed verpakt en kwaliteit is top!

HONINGonline is superfijn

Van het begin tot het eind ben je op de hoogte van je bestellingen en de artikelen worden netjes verzorgd en zonder nare verrassingen afgeleverd.

Veel soorten honing in 1 winkel voor een schappelijke prijs

Ik koop regelmatig honing in de webshop, goede kwaliteit en goede prijs.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!