Heerlijke honing en snel geleverd.

Ik was op zoek naar echt honing, niet die uit de supermarkt. Zo kwam ik op deze website terecht. Heerlijk om te snuffelen tussen allerlei verschillende soorten honing. En tof om echt het verschil te kunnen proeven!

TOP!!

Goede services en producten echt een aanrader!

Snelle levering en goede verpakking.

Het pakket werd snel geleverd met een goede verpakking. De producten zijn van goede kwaliteit. Favoriet is de propolis zalf die we voor veel dingen gebruiken.

Prima website, artikelen van goede kwaliteit

Top produkten

Zeer snelle levering van de zeer goede produkten. en breed assortiment.

Twee keer top

De honing is erg lekker en de product is zoals verwacht

Geweldige produkten

Heb zeep en honing gekocht. De honing is echte honing en dat proef je ook

Zeer goed voor de klant

Zeer vlotte levering enkel jammer dat het verstuurd werd met dpd.

Zeer bijzondere producten! De propoliszalf werkte bijzonder helend en verzachtend op mijn kapotte winterhanden. Aangename geuren en niet vettig. De dikke keelhoning zou ik heel graag in kleinere verpakking willen kopen om cadeau te doen aan vrienden en familie. Ideaal geschenk bij koud weer en virustijd. Alsook de mini kaneelhoningpotjes die waren echt heeeel leuk om weg te geven. Dpd heeft de bestelling wel in een afhaalpunt 15km verderop geleverd. Ik ben er naartoe gereden met mijn fietske in de regen, daarna had ik de dikke keel gelei wel nodig :) Maar daar kunnen jullie niks aan doen. Dat is de koerierdienst.

Eerlijke echte honing en een top service!

Ik ben al jaren vaste klant en ik blijf bestellen en raad het iedereen aan. Ik geloof er 100% zeker in dat de honing puur en eerlijk is want het heeft geholpen bij een geïnfecteerde operatiewond die maar niet wou genezen tot ik er honing op smeerde. Mijn familieleden heb ik nu ook fan gemaakt van deze honing en ook zij hebben het gebruikt voor verschillende doeleinden met succes daarom ben ik overtuigd! Naast dat honing ook in mijn visie een zeer geneeskrachtig middel is is het ook nog eens super lekker en is er in de loop der jaren steeds meer keuze qua honing smaken. Ik ben fan en hoop dat ik de rest van mijn leven hier honing kan blijven bestellen voor mezelf en ik hoop het ook voor mijn familieleden en vrienden want ze zijn allemaal fan en ik hoop dat iedereen die op zoek is naar eerlijke honing hier zal bestellen want de honing is lekker en goed en voor ieder wat wils en als het dan toch een keertje voorkomt dat er een vergissing word gemaakt dan kun je ze er altijd op aanspreken en lossen ze het heel klantvriendelijk op!

Perfecte en snelle levering

Altijd alles perfect compleet geleverd en goede producten.

Geweldige producten en goede service.

Wij hebben verschillende honing producten geprobeerd en zijn erg lekker.

De propolis tinctuur werkt uitstekend

Deze tinctuur werkt prima tegen de maag bacterie. De honing snoepjes zijn heerlijk.

Heerlijke rauwe honing in mooie potten

Veel keuze uit verschillende soorten honing Vlotte verzending De glazen potten worden goed in gepakt. Ik heb 1 keer meegemaakt dat 1 pot kapot bij mij aankwam. De pot werd direct vergoed door het geld op mijn rekening over te maken.

Prima service correcte levering

Tevreden over werking bestelde artikelen.

Veel diverse mooie honing producten

Ik heb verschillende producten besteld en ze bevallen allemaal erg goed. Mooie producten en verzorgd geleverd. Ik ben er blij mee !

Erg goed

Mijn bestelling was beschadigd,zonder probleem werd het direct verholpen.Alle lof voor jullie inzet.

Mooi assortement / snelle levering

Tot nu toe heb ik maar 1 bestelling gedaan. Door de corona zijn er geen buurtmarketn meer waar imkers hun spullen kunnen verkopen. Honing online vult dit gat heel goed op. Ik was heel verbaast over hun keelgelei, dat werkt stukken beter dan hoestdrankjes of tabletten zuigen. Voor de rest honing voor op brood, om zo op eten (raat) , om te drinken (mede) en heel belangrijk nu propolis om je weerstand op peil te houden.

Veel keuze in honing er zit zeker wat tussen .

Was op zoek naar een lekkere honing Door de vele keuze zat er zeker wat tussen Super en snel en netjes geleverd echt top.

Zéér goede kwaliteit honing

Meerdere keren online een bestelling geplaatst. Steeds netjes verzorgd geleverd. Eén keer langs geweest bij de winkel. Ook zeker een aanrader!

Het honing pakket was een cadeau. De ontvanger is heel tevreden.

Levering op tijd, mooi honing pakket

Ja hoor! Zeer tevreden! Jullie hebben goed spul! Hartelijke groet!

Mijn ervaring is dat het altijd prima is!

Goede ervaring

Lekkere honing in leuke potjes

Ik ben tevreden met jullie service

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!