Fantastic service.

Quick, efficient and quality product. Thank you.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

De honing is heerlijk, bestellen ging vlot en levering snel.

Goede klantenservice, snelle levering!

Fijne crèmes met honing

Heerlijke spullen, een aanrader!

Hoge kwaliteit!

Ik ben een zeer tevreden met alles besteld ... van propoliszalf tot al soort van lekker honing. Mij bestellingen zijn snel bezorgd en de produkten van hoge kwaliteit!

Top producten, nette en snelle levering

Super fijne producten, zeer professionele, nette levering.

Heerlijk en puur

Had meerdere kleine potjes bestelt en waren stuk voor stuk heerlijk .

Snelle levering, perfecte honing

Top kwaliteit

Overheerlijk

Heerlijke ECHTE honing dat proef je meteen

Geweldige bijzondere producten uit Moeder Natuur !!

Tot nu toe , en dat is vanaf de start van Honingonline , ben ik al klant en dat hoop ik nog heel lang te blijven , en met deze gezonde producten , zal dat dus wel goed komen ! Even een mededeling voor kiyoh.com : ik ga er NIET mee akkoord dat mijn mail adres voor andere doeleinden wordt gebruikt !! ATIE van Baalen.

hoge kwaliteit en lekkere honing uit de streek

ik wilde honing uit nederland, het liefst uit de buurt. Dat krijg ik hier. En het pakket is snel bij mij thuis. Voor mij een aanrader!

Accuraat en snel en soms zelfs iets extra's bijgedloten

Prettig en goed kontakt. Fijne produkten en snelle service

Goed en de bestellingen zijn er op tijd en zorgvuldig

Goed gevonden, met perfecte service

Goed doorzoekbaar, makkelijk te switchen, met goede betaalmogelijkheden. Daarnaast een perfecte service, voor als t net ff niet goed gaat.

Enthousiast

Ik vind de site nu een beetje zwaar en somber over komen , of misschien beter gezegd iets gedateerd . Waarschijnlijk door het kleurgebruik. Mag wel wat luchtiger. Jullie zijn enthousiast genoeg dus laat dat ook maar qua vormgeving zien !!

gewoon zoals het hoort PRIMA

zoals boven

Prima honing,goede service,eigenlijk geen Klachten.

Heerlijk en gezond

Levering is altijd prima verzorgd. De woudhoning is zo lekker! Volgende keer bestel ik een grote emmer. Honingsnoepjes zijn favoriet van mijn vrouw. Erg goede zaak!

Geweldig!!!!

Geweldige producten Snelle levering Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Goed verpakt uitstekend product prima service

Goede service en uitstekende producten.

Snelle levering van kwalitatief uitstekende producten.

Snelle levering en heerlijke producten.

Al diverse producten besteld. Levering is altijd snel. Als er iets verkeerd gaat met een bestelling wordt het ook snel opgelost. Wij zijn dik tevreden over de producten . Winkeltje ook een keer bezocht, erg leuk en veel op voorraad!

Goede ervaring met de honing maar ook met ander medicijnen op natuurbasis.

snel geleverd

lekkere honing niet te duur snel geleverd.

tevreden klant

Iedere keer weer heerlijke honing, die ik keurig verpakt geleverd heb gekregen nadat ik deze heb uitgezocht op een voor mij duidelijke en informatieve website.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!