Tevreden

Heb al een nieuwe klant voor deze site gemaakt

Heerlijke verse honing!

Superlekkere honing! Honing uit je eigen omgeving werkt goed tegen hooikoorts omdat er de pollen van de omgeving in zitten.

Heerlijke eerlijke producten!

Goede website, makkelijk bestellen, snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit.

Heerlijke producten

Ik heb honingzalf besteld, fijn product, zacht in gebruik, prettige geur. Netjes en snel bezorgd. Veel uitleg over de producten, ook de mailtjes zijn duidelijk en niet te veel van het goede.

Goede producten

Hele goede en natuurlijke producten vooral keelgelei werkt echt goed als je keel pijn hebt en het geneest ook

Goede en heerlijke honing producten en snelle bestellingen met 1 a 2 dagen in huis

Heerlijke en goede kwaliteit, dank je wel. Ik heb jullie adres van mijn: dochter Alina Kooistra, uit Barneveld. Vriendelijke groet van MartjeAntje van der Meulen. Mijn E-mailadres wil niet te voorschijn komen

Super snelle levering

Perfect alles is altijd in orde en op tijd

Alles altijd in orde en geleverd op tijd

Heerlijke eerlijke honing

Lekkere honing, en wordt snel verstuurd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending en alles komt heel aan.

Smaakt heerlijk

Positief mooie producten

Mijn bestellingen kwamen vlot aan en waren , wat ik ervan verwachte.

Altijd prima verzorgd

Heerlijke honing

Heerlijke lokale honing

Heerlijke lokale honing, snel geleverd.

Geweldige propolis produkten

Ben erg blij met: - Propolis tinctuur, smaakt smerig maar werkt tegen allerlei kwalen (vastzittend hoestje na corona stuk minder, irritatie slokdarm/maag verdwenen, betere ontlasting, eczeem minder, etc.) Tip: 2x/dag, half uur voor het eten, 7 druppels oplossen in borrelglaasje met 1 cm water, de drijvende bruine waas weghalen met wattenstaafje en de oplossing een minuut onder je tong houden en dan langzaam doorslikken. - Propolis zalf, gebruikt voor: acne, eczeem, eelt voet, wondjes. Bij vriendin jeuk/psoriasis minder.

Gemakkelijk te bestellen

Heel lekkere honing, veel soorten en verschillende hoeveelheden.

Altijd snel geleverd

Vriendelijke mensen Een een enorme hoeveelheid aan producten voor een redelijke prijs. Ik blijf nog heel lang klant bij jullie.

Geweldige Honing

Heerlijke honing van een geweldig bedrijf

Helemaal goed

De honing die ik besteld had, was meer dan lekker! Ik zal zeker weer bestellen.

Site ziet er prima uit

Uitstekende honing

Heel fijne website en ik koop er graag!

Mooi bedrijf en ik geniet van alle uitleg, zo leuk!

Heel veel soorten honing met een goed verhaal

De omschrijvingen van de honing zijn erg goed en informatief. Ook heel veel soorten. Lokale honing krijgt een duidelijke plek. De webshop kan idd beter en weerhield mij ervan te bestellen. Dat gaat vast veranderen nu!

Goede producten

Goede producten en snelle levering

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!