Super honing

Uitstekend product, snelle communicatie

Goede webwinkel

Ruim assortiment, goede producten. Zalf is uitstekend en werkt erg goed bij pijnlijke gewrichten

Heeeel goed

De potjes honing van het kennismakingspakket zijn inderdaad niet echt groot. Maar er staat ook duidelijk dat het een inhoud heeft van 125 gram. Ik ben dan ook heel tevreden met mijn proefpakket en zal zeker meer bestellen. Alles prima en snel ontvangen. Goede communicatie. Ik had nl een vraag en dit werd meteen beantwoord.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit en erg lekkere honing

Ik heb hier laatst 5 kg Nederlandse honing besteld, deze kwam snel binnen. Verder is de honing zelf van erg hoge kwaliteit en een stuk beter dan wat ik tot nu toe uit de supermarkt heb gehaald. Ik gebruik de honing om mede te brouwen en voor dit doeleinde werkt het erg goed.

Snelle levering en prima assortiment

Reeds enkele keren hier heerlijke honing besteld. Wij zijn fan van de wat donkerdere honing. Wij ervaren een snelle levering van de bestelde honing en kunnen kiezen uit een breed assortiment.

Prima zaak!!

Veel producten!! Prijzig, maar terecht. Moet mezelf echt inhouden. O.a. royal jelly gekocht. Something else.. kunde in unne supermarkt nie krijgen

super goed

Rauwe honing, je proeft het verschil. Heb een grote emmer besteld. We gebruiken het in de keuken, voor een mix met kurkuma, gember en peper om je immuun systeem gezond te houden.

De allerlekkerste honing!!

“Wat een heerlijke honing! De smaak is puur en perfect – echt genieten!”

Geweldige producten

Bestel al mijn honing producten bij honingonline.nl En komen altijd goed verpakt aan. De producten zijn echt geweldig.

Super honing, super service

Veel keus en goede kwaliteit. Snelle levering, alles keurig verpakt. Nog maar pas ontdekt maar ik blijf terug komen!

BIJzonder en fantastisch

Goede uitleg van elk product. Goed verpakt en volgende dag bezorgd .Super fijne producten 2x besteld en wij zijn fan.

Al jaren opzoek naar dit product. Kocht het vroeger op de markt maar jaren niet meer gevonden. Tot dat ik op deze site zat. Bestelling was snel en makkelijk te plaatsen. De eqaliptus snoepjes waren heerlijk, net zo lekker in de munt thee of als snackje tussendoor!

Prachtig produkt en snel geleverd!

Mijn eerste aankoop is goed verlopen!

Fijn bedrijf.

Heerlijke honing en alles wat er te koop is op dat gebied. Supersnelle verzending kortom top bedrijf!!

Super milieu vriendelijke levering

Bedankt weer voor de snelle goede levering we kunnen er weer even tegen met de dennenhoning zo lekker

Goede kwaliteit honing en bijenwas

De juiste hoeveelheid en goede kwaliteit is snel geleverd. Lekkere Honing.

boost voor mijn gezondheid !!

Ik ben veel met mijn gezondheid bezig en sportief... ik let op wat ik eet. honing is een mooie aanvulling in mijn gerechten en op brood.. ook gebruik ik de bijengif creme, ( voor mijn moedervlekjes en huidwratjes te bestrijden ) (ben 52 jaar )ook doe ik winterdag de propolis, wel vies maar ja goeie antivirus.. ben bijna nooit ziek, mede door deze honing produkten !! ook een mooi site trouwens, keuze genoeg en ook leuk om dan weer s een andere te proberen ... kastanje en woudhoning vind ik persoonlijk het lekkerst ! heb nu de laatste keer met kaneel besteld ,om mijn bloedsuikerspiegel mooi op peil te houden.. ik ben voorstander van honing-online.. als ik in de buurt ben, wil ik graag langskomen en alles in het echt waarnemen,gezondheid is interessant! !! vriendelijke groet, Jannie

Super snelle service

Goede service makkelijk te bestellen

Voor herhaling vatbaar

Heel veel keuze, duidelijke website, besteld en 2 dagen later was mijn bestelling er. Stevig en netjes ingepakt ingepakt, vergezeld met een

uitstekend

heel correct in wat de doelstelling is van honingonline en daarbij zeer correcte afhandeling ! Men is heel deskundig en is ook actief bezig met het wel en wee van het bijenbestand. Top zeker een 10

Heel fijn!

Super snelle levering en overheerlijke honing!

Zoem, zoem bij ***zonder

Lekkere producten, wordt netjes geleverd. Mooi bij***zonder bedrijf .

Geweldige shop

Geweldige shop, ruime keuze aan producten voor eenn zeer redelijke prijs. De eerste keer op proef eenpaar dingen besteld. De kwaliteit is goed. De bestelling was snel in huis, keurig verpakt met een handige informatiebrochure een aardige attentie.

Prachtige honing

Ik heb verschillende soorten/smaken en een proefpakket besteld. Alles kwam goed stevig verpakt aan. Heb alleen nog maar een klein potje uit het proefpakket gebruikt, was heerlijke bloemenhonin, dus kan nog geen commentaar geven op alles. Maar ze zien er prachtig uit met de verschillende kleuren per soort. De meeste potten zullen in m'n voorraadkast terecht komen maar het proefpakket is om nu alvast om van te snoepen.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!