Snelle levering, goede producten.

Smakelijke producten, goed assortiment De bestelling werd snel geleverd

Heb ik vetstuurd

Goed overzichtelyk

Top honing

Verschillende geprobeerd. Honing vital + is hier favoriet.

Heerlijke eerlijke produkten en snelle levering. Wij zijn dagelijkse gebruikers al een paar jaar.

Uitstekende natuurlijke producten

Ik ben zeer tevreden over de producten. Zo mooi om te zien dat ze zo uit de natuur zo in je mondje kunnen. En de verpakking ziet er ook nog eens mooi uit. De honing smaakt heerlijk. Ik blijf dan ook zeker bij jullie de producten aanschaffen

service en smaak

service en smaak

Heerlijke honing, snelle levering.

Geweldig assortiment

Ik koop ergens anders m’n honing meer ....

Heerlijke honing!

Hele lekkere honing, veel keuze en snelle verzending, kortom een fijne manier om honing te kopen

Lekker honing. Breed assortiment

altijd lekkere honing en snelle levering

heel veel soorten

Geweldige honing

De honing smaakt geweldig, wij bestellen al een tijdje bij Honingonline, en zeer tevreden, raad het iedereen aan, als je kwalitatieve honing zoekt, ben je bij honingonline aan het juiste adres.

Fantastisch lekker!

Snelle bezorging en heerlijke honing ❤

Honingonline is perfect

Honingonline levert uitstekende honing, snel en voordelig

Heerlijk

Koop al 2 jaar honing bij Honing online, perfecte kwaliteit. Snelle levering.

Blij dat ik gekocht heb

Ik heb heerlijke honing gekocht én fantastische handcrème, voor herhaling vatbaar. Gezonde groet, Petronella

keurig

super nette en snelle levering.

Nooit problemen alles overzichtelijk.

Nog nooit hoeven wachten op een bestelling binnen 3 dagen thuis

Super lekkere honing

De honing is zeker super lekker. Leuk ook om nieuwbrief te krijgen met aanbiedingen, heel goed contact met verzender

Heb eerlijk gezegd nog weinig ervaring omdat ik pas eenmaal iets besteld heb. De wijn die ik besteld heb is heel erg lekker.

Goed en snel

Goece en le,kere producten, snelle levering en zeer goed verpakt, zeer tevreden

Goede producten, vlotte levering.

Ik heb nog maar 1 x besteld maar was zeer tevreden. De producten zijn echt goed en de service is prima. Zal zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Ja

Goede klantenservice. Bestelling wordt altijd snel verzonden.

Goede producten, snel geleverd, goed verpakt, eerlijke prijzen :-)

Eigenlijk bestel ik alleen honing en wat aanverwante artikelen zoals een honinglepel. De kwaliteit van de honing is absoluut goed, het is eerlijke honing. En ik vind het ook leuk om door de webshop te bladeren en me te verbazen over zoveel moois.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!