Geweldige, prachtige, schonen en vriendelijke camping

Goedemiddag Ik vind het mooi dat we online kunnen bestellen , in deze mogelijke tijd.

Geweldige producten, goede service.

De koolzaad honing is de lekkerste honing die wij ooit hebben gehad. Ook de eucalyptus honing rokken zijn fijn bij keelpijn en verkoudheid. Wat wij ook waarderen is de plasticloze verpakking van Honing online.

eerlijke heerlijke honing

als groot honingliefhebber raad ik iedereen aan hier de heerlijke eerlijke honing te kopen. Echt beter krijg je bijna nergens.

Geweldige en snelle service

Geweldige en snelle service

Vriendelijk personeel, duidelijke informatie

Ik blijft terug komen of bestellen

Prima,uitstekende honing

Besteld,geleverd,uitstekende honing.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Goede kwaliteit en snelle levering!

Dit is echte honing en niet dat suikerstroop van de supermarkt.

Er staat een zeer uitgebreide hoeveelheid en soorten aan honing producten, daarbij de geweldige uitleg over de verschillende producten en je gaat tevreden naar huis. Geweldig.

Heel goede ervaringen

Als je bestelling doet worden ze Mooi en veilig afgeleverd

via online gaat vlot en snel. bij telefonisch kontakt wordt ik vriendelijk geholpen. prima product.

uitstekend

Goede producten, makkelijk bestellen online en ook snel en goed geleverd. Top webwinkel.

Uitstekende kwaliteit en snelle bezorging

De puurheid van de honing en het niet verhitten proef je overduidelijk.

zeer goede smaak

top honing

Goede service en klantvriendelijkheid!

Snelle levering en heerlijke honing!

goeie kwalitieit spullen.

Lekkere zachte mead en honing lekkernij. Advies laat je server ook in t weekend aan. dan kan ik ook bestellen en aan andere laten zien wat er te krijgen valt. (vermeld gewoon dat als je op zondag besteld dat t langer duurt voordat je je bestelling binnen krijgt) ben tevreden.

Duidelijke website, overzichtelijk en met veel info over de betreffende producten.

Lekkere kwaliteitshoning, verpakt voor groot en klein verbruik. Leuk assortiment nevenproducten zoals siropen, bijenpollen, honingsnoepjes... Je voelt dat deze familie zich echt inzet om een kwalteitsproduct te bekomen.

Wíj houden van honing

Opgegroeid met de échte heidehoning vergeet je de smaak nooit meer.. inmiddels ruim 60 jaar verder.

100% goud eerlijke honing!

De eigenaren van deze web-winkel staan garant voor de verkoop van 100% goud eerlijke honing! geen troep, geen aanmenging van suikers, gewoon heerlijke 100% pure Honing. Maar ook de extra informatie rondom de honingsoorten van wat en hoe je die eventueel kan gebruiken. Het mooiste van all vind ik persoonlijk hun waardering voor de schepper van de bijen :)

Kwaliteit voor een goede prijs

Zeer lekker, kwaliteit top, vlugge levering.

Heerlijke producten!

Een mooie webwinkel met heerlijke Honing en Propolis producten! Keurig en snel geleverd!

in één woord "FANTASTISCH"!!!

Ik heb het hierboven al beschreven hè! Ik koop mijn honing altijd bij Honing online. Als je belt, word je altijd heel vriendelijk te woord gestaan. Nogmaals FANTASTISCH !!!!! Ik wens jullie een heel mooi 2021. Groet, Ria Schipper.

Super sevice

Gebruik honing uit de streek waar je woont en je hebt veel minder last van allergieen

Aangenaam betrouwbaar bedrijf

Altijd top hoe ze hun best doen dag in dag uit die overheerlijke honing te bezorgen !

Heel duidelijk en overzichtelijk

Ik wilde een keer een honingraat eten en ik vond binnen een minuut alles wat ik wilde weten en ik kon haar meteen bestellen! Ik vond het een erg fijne website. Het is ook erg prettig om het online te kunnen bestellen aangezien ik dan niet naar de winkel zelf hoef te reizen.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!