Mooi overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk.

Jammer genoeg wordt er geen optie 'Afhalen bij een PostNL-punt' onder de beschikbare verzendmethoden aangeboden. Naast dit gemis is het GRATIS verzenden vanaf een orderwaarde (totaalbedrag bestelling) € 86,- geen laagdrempelig verkooppunt.

Supper lekker en gezond

De vital geprobeerd,mijn man was nogal skeptisch maar nam toch een theelepel vital, heeft meteen nog twee groten potten vital bestelt en de honing snoepjes ook dus beter kan het niet .

Lekker

Heerlijke honing propolis in een potje, volgende keer ga ik voor de grotere pot

Snelle levering, heerlijke mede

De honing mede smaakt zeer goed, ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Eindelijk echte honing gevonden.

Na de nodige miskopen van honing ergens anders was ik huiverig om het nogmaals te proberen. Bij HONINGonline ben ik niet teleurgesteld, maar juist zeer verrast dat echte honing nog bestaat. Mijn kleinkinderen eten tegenwoordig nu ook honing. En oma mag vooral de honinglolly's niet vergeten te kopen. Ik vind het ook fijn dat ik de bestelling af kan halen. De service is prima.

Gewoon PRIMA. Goede kwaliteit!

Heb al meerdere keren besteld. Gewoon altijd alles op voorraad . Goede kwaliteit en zeer snelle levering . En het mooie ervan is je spaar punten die je wanneer jij wilt in kunt leveren. TOP.

Heerlijke honing

De honing gebruiken we dagelijks,op het brood ,op de yochert

Heerlijke lokale honing zonder toevoegingen

Goede producten, snelle levering. Graag iedere keer weer!

Top geleverd

Snelle levertijd, goed verpakt

Positieve ervaring

Snelle levering. Honing is erg lekker.

De levering van het product was geen probleem, is prima in orde, echter het product Propolis niet.

Het product smaakt ronduit smerig en heel scherp. Dit ben ik niet gewend van Propolis. Ik bestel het nu voor de eerste keer bij jullie en ben niet tevreden helaas. Groet, H. Kamphuijs

Heerlijke honing!

Ik vind honing eigenlijk helemaal niet lekker (dacht ik) maar omdat ik toch las hoe gezond honing kan zijn dacht ik dan probeer ik honing van de echte imker ipv supermarkt honing omdat honing van de supermarkt blijkbaar ook helemaal niet gezond is. En ik kan zeggen dat ik deze honing van de imker heerlijk vind!

Vlotte service

Leuke eerste kennismaking met honing online

Goed product

Zonder propolis voel ik mij niet goed en heb pijn in mijn lijf. Gebruik het productaanbod jaren en naar tevredenheid

Duidelijke website en goede producten.

Prima en vlot!

Is dit een vorm van plagen? Ik ben duidelijk in mijn positieve antwoord, dit werkt negatief, jammer!

Heerlijke honing

Snelle levering. Veel producten op de site met uitgebreide info. Bestel al jaren. Zeer tevreden.

Goddelijk

Ik heb de kennismakingspakket besteld en de heide raathoning. Het kennismakingspakket is erg leuk om de verschillende soorten honing te proeven. De heide raathoning is een klasse apart: een goddelijke ervaring in smaak – zo rijk en zacht, zoet en verleidelijk. Ik krijg er geen genoeg van!

Uitstekende kwaliteit honing

Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een mooie volle biologische honing. Op deze site heb ik al meerdere smaken besteld en ik ben onder de indruk ervan.

wederom steeds erg positief

vlotte levering. goede producten bij vragen vlot goed antwoord , klant vriendelijk . prijs kwaliteit gewoon goed !

Ben er erg b(l)ij mee!

In het blad van Family7 zag ik een advertentie van Honingonline. Wat een ruim aanbod van eerlijke en heerlijke honing, zoals honing moet zijn. Ik heb meteen een bestelling gedaan die snel werd bezorgd. Ben nu voor het eerst Propolis tinctuur gaan gebruiken voor mijn weerstand en stuifmeelkorrels voor mijn spijsvertering en meer energie. Ik gebruik het pas een paar dagen maar merk nu al dat ik meer energie heb en mijn spijsvertering verbetert. Ben er dus erg b(l)ij mee!

puur natuur

puur natuur geen rotzooi van Albert Heijn met suiker gemixt snelle levering leuke kennismakingspakketten

zeer goed en heel lekker

zeer goed en heel lekker

Perfecte kwaliteit

Genieten van deze heerlijke honing

2 weken gelden voor de 1e x besteld. Netjes op tijd bezorgd en de produkten waren met zorg verpakt. Goede ervaring met honing online en ga er zeker met bestellen.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!