Heerlijke honing wijn

Lekker gekruid

Fijne online webwinkel.

Nu al 2x bij honing online besteld. Ze hebben een duidelijke site en goede producten Ook de levering is super en snel. De producten worden netjes verpakt

Kwaliteit

Ben helemaal nieuw bij honingonline. Heb me eerste bestelling geplaatst, 2dagen later was het thuis. Petje af voor de heerlijke smaak van ze producten. Ik zal geen honing meer kopen, van de supermarkten.. Gelijk bestellen van honingonline, zeker een goeie zaak!!

Beste service en kwaliteit

Zeer goede ervaring met deze zaak

Alle producten die ik tot nu toe heb ontvangen zijn me altijd zeer goed bevallen. In het bijzonder de woudhoning en de raathoning. Over deze laatste is mijn dochter erg tevreden. Service en levering: uitstekend.

Prachtig bloemenzaad, fantastische kwaliteit

Had vorig jaar gemengd bloemenzaad gekocht... en zoveel bijtjes!! Het leuke is ook dat ik nog steeds van de kleurrijke bloemen kan genieten, cosmos nog weelderig aan 't bloeien in oktober!

Super snelle en vriendelijke service en heerlijke producten

Omdat ik mede zocht kwam ik via internet deze site tegen. De bestelling liep vlot en soepel en al de volgende werkdag mocht ik de producten ontvangen. De smaak is geweldig!

Nette shop, ik ben altijd prima geholpen.

Ik koop al een tijdje bij Honing-online en ben zeer tevreden. Ik vind de honing die ik kocht uitstekend van smaak. De bestellingen zijn altijd volgens afspraak geleverd en als je belt voor informatie word je netjes te woord gestaan en je krijgt antwoorden van een deskundige.

Goede kwaliteit honing

Goede service en heerlijke honing van de Imker echt een natuurproduct.

Top producten, top service

Lekkere honing en op honing gebaseerde producten. Zeker het proberen waard!! Snelle levering. Hier kom je als je t 1x heb geprobeerd zeker weer terug!

Heerlijke eerlijke honing!

Goede service, lekkere producten

De gekochte honing is heerlijk van smaak. Snel bezorgd en zorgvuldig verpakt. Tevens een mooie service om, voordat de order verzonden is, nog extra items te mogen bestellen zonder extra verzendkosten. Erg fijn dat goede honing van de imker op deze wijze te koop is.

constante kwaliteit & perfecte service

ik kan niks meer zeggen, want dit is 100%

Toppy

Top service. Mooi honing site. Snelle levering en goed verpakt. En natuurlijke de vershillende smaken honing producten. Werkelijk een genot om dit te beleven als honing fan. Ga zo door.

Zeer lekkere honing en gezond

Ik koop de honing hier, ze hebben veel verschillende smaken, de een nog lekkerder dan de andere. De kinderen zijn er verzot op ook. Wat ik belangrijk vind is dat de honing niet is verhit en zo hun belangrijke eigenschappen niet verliezen.

echt lekker en smake is lekker

echt lekker en smake is heel anders

Heerlijke honing!

Kwaliteit voor mijn gezondheid

Heerlijke en eerlijke producten.

Heerlijke honing en snelle en goede service!

Ik heb nu verschillende keren besteld en iedere keer weer een snelle levering en zeer netjes verpakt! Nu een keer wat anders geprobeerd en wederom heerlijk! Zal alleen nog maar hier bestellen als het om honing gaat!

Hele snelle levering, mooie producten, en leuk dat extraatje in de vorm van bloemenzaad.

Snelle en perfecte service

Zeer uitgebreid en volledig assortiment en binnen een dag in huis

Tevreden klant

Ben intens blij dat ik jullie honing ontdekt heb, Het is elke dag genieten van deze heerlijke honing, vooral de raathoning vind ik heerlijk

Beste honing ,

Beter dan honingen met Eco keuring

Super lekkere honig

We gebruiken het elke dag op ons brood en op de jochurt. Heerlijk

Hele goede service en heerlijke producten! Snelle levering!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!