Uitstekende kwaliteit en service

Het was de 1ste keer dat ik bij jullie bestelde en het was een positieve ervaring: snelle levering en de honing is van uitstekende kwaliteit waarvan ik elke dag geniet in mijn thee! Acacia honing is de beste honing voor thee. MVG

Heerlijke honing en snelle levering

X

Delicious honey

Just pure, delicious honey without any extra sugar and preservatives added to it... I love it on my pancake, I enjoy it in my tea, I put it in my morning smoothie and I also love it on my bread ... to put it simply... “the best honey ever”! Specially now during Corona season this honey helped me and my family by boosting our immune system tremendously... Thank you so much!!!

snelle afhandeling

Goede honingproducten

(H)eerlijke imkerhoning en honingproducten

Bestelling wordt milieuvriendelijk ingepakt en snel verzonden. Van de bezorging wordt je keurig op de hoogte gebracht. Lekkere en gezonde honing producten, vooral raathoning, medewijn, nougat en saliehoningsnoepjes vind ik lekker. Voor mij geen supermarkt honing meer.

Snelle en goede aflevering

Ondanks deze rare tijden en drukte ben ik tevreden over de levering en de kwaliteit van de verpakte producten. De bestelde producten zijn heerlijk van smaak. Ook hier dus tevreden over.

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Ze hebben een groot assortiment, met veel verschillende soorten lokale honing, de levering was keurig op tijd. Het enige minpuntje zijn de hoge verzendkosten bij kleine hoeveelheden.

Prima.

Snelle levering. Prima honing. Overigens bestel ik de honing voor een kennis van mij (vrijwel blind), die in een Verpleeghuis woont.

Snelle en goede levering

Op de website mijn bestelling gedaan en netjes op datum bezorgd.

Fijne producten, snelle levering

Ruim assortiment met goede producten. Snelle levering.

Snel bezorgd goed product leuk dat er ook zaadjes zij bijgevoegd voor in de tuin

Hele goede producten, zoals de propolis zalf

Snelle service. Erg tevreden klant.

Snelle levering, zeer goede producten. Heel blij mee. Ik raad Honigonline aan.

Heerlijke echte natuur honing.

De verschillende soorten honing is zo lekker dat je er van door wilt blijven eten.

Geweldige kwaliteit honing

De koriander honing uit Bulgarije, vind ik de lekkerste honing die ik ooit gekocht heeft. Verder een uitstekende service.

Ik ben blij met deze honing.

Heb nog nooit eerder honing lekker gevonden, kwam voordien van de Supermarkt. Maar deze eerlijke honing vind ik heerlijk. Gebruik hem in gezonde koekjes en lepel ervan. Lindehoning vond ik het lekkerst. Fijne nasmaak!

Geweldig!

ik gebruik de Royal Jelly en ik vind het erg goed. Een eerlijk en puur product. Mildred

Mooie producten

Mooie, natuurlijke honingproducten. Makkelijk te bestellen en de prijs is niet te hoog.

Heerlijke honing

Heerlijke honing, mooie kleur, goede kwaliteit, blijft lang vloeibaar

Professional en eerlijk bedrijf

Honingonline hebben beste and heerlijke gezonden products

Erg lekker met de noten

Een honingzoete ervaring

Dan voel je je Winnie-de-Pooh. Meer hoef ik niet te zeggen.

Alle producten van Honingonline zijn niet te evenaren!

Iedere ochtend een lepeltje honing, dat is hét ritueel om me de hele dag fijn en fit te voelen!

Super goed

Goede services en contact onder elkaar allemaal goed geregeld!

Mooie website,duidelijk om producten te kunnen bestellen en prima aflevering van de producten!Complimenten!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!