(H)éérlijke producten!!

Fijne én eerlijke producten, die ook nog eens heerlijk zijn. Zowel voor mijzelf én om cadeau te mogen geven.

Goede produkten en snelle levering

goede produkten en snelle levering

Zeer goed spul

Heb er meerdere keren honing besteld, dir ik dus geef aan mijn lori's van de blauwe bergen ( meng ik door de loripap/loronectar ) en ze eten er goed van. Niks beter dan natuurlijke honing 👍👍👌👌

Zeer positieve ervaring

Ik heb deze webshop gevonden, omdat ik aan het zoeken was naar honing via zoekmachine. Dit vindt ik werkelijk de beste webshop wat betreft honing, vooral het uitgebreide aanbod aan honing vind ik top. Heb er 2 soorten besteld om eens te proberen en in een zin,vind het super heerlijk. Ook het aanbod aan verzorgingsproducten op basis van honing en de wijnen is Top, doe zo verder zou ik zeggen.

Super service,fijne communicatie en de produkten zijn uitstekend

Geen idee ,hele fijne ervaring ,wa en is gewoon super goed ook de spullen zijn uitstekend.

Heerlijke honing

Goede kwaliteit lekkere honing. Prima betaalbaar en een fijne klantenservice! Daarnaast gezien de huidige situatie erg snel geleverd.

valse start die snel werd goedgemaakt

Het is de eerste keer dat ik online honing bestelde via jullie site. Na enkele dagen kwam mijn packet aan, helaas zat er een scheur in de emmer waardoor er wat honing verloren gegaan was. Ik heb foto's genomen en de klantendienst een mail gestuurd. Al snel namen ze telefonisch contact met me op om een oplossing te bereiken, wat ik toch wel apprecieer. Ik had me voorgenomen om adhv van deze reactie of ik al dan niet opnieuw zou bestellen en het resultaat is positief. Wat de honing zelf betreft is dit super lekker. Echt artisanale onbewerkte honing zoals wij het graag hebben. Als de pot van 4 kg op is ben ik toch van plan een nieuwe te bestellen. Wat ik wel jammer vind is dat de verzending pas gratis is bij bestellingen van meer dan 80 euro. Ik bestel uit België en 8 euro enkel transport is toch wel veel.

Uitmuntende firma, topproducten

Reeds twee maal besteld, perfecte service ook in deze moeilijke periode van corona. De keuze is heel groot, er is zelfs rauwe honing in potten van 4 kg. Een echte aanrader voor de honingliefhebber.

Uitstekende Imkerij

Heerlijke honing, goede verzending en prima website

uitstekend

De keelgelei van De Valksche Bijenhof is een zeer goed alternatief voor keelsiroop,hij is zeer goed bij een hese of pijnlijke keel

super goede en snelle service en goed advies

Dankzij de veluwse streekhoning, heeft mijn man minder last van hooikoorts en het is ook nog erg lekker!! Ga zo door M.v.d.B

Goede producten en kwaliteit.

Mijn ervaring is erg goed heb al meerdere keren besteld. Ik zou het iedereen aanraden. Alles is vers geen honing in plastic verpakkingen maar gewoon in glas zoals het hoort. En ook de andere producten heb ik goede ervaringen mee maar ook hoe ze de site gemaakt hebben. De informatie die erbij staat is goed beschreven.

Makkelijk en eenvoudig

Alles liep gesmeerd

De bestelde potjes met honing werden snel afgeleverd en waren goed verpakt in stevig doosje. De honing is echt van zeer goede kwaliteit en lekker!

Uitstekende service, snelle verzending

Fijne producten in gebruik. Ik gebruik lokale honing en bijenpollen om mijn hooikoorts onder controle te houden en dit werkt uitstekend. De honing werkt ook als masker erg fijn!

Snelle levering, lekkere honing

Super lekkere honing

Lekkere en mooie honing

Ik zou het graag zelf afhalen,kom zo vaak in de buurt,is jammer van de verzendkosten,maar ik heb het ook al in een winkel gezien ,koop het daar dan wel

Heerlijke honing.

Heerlijke honing. Een snelle levering en netjes bezorgt.

Perfect product, perfecte service

Al meerdere keren besteld en altijd alles goed

prima honing, goede prijs

echte rauwe honing voor een zeer acceptabele prijs, vooral de 4 liter emmers

Lekker honing voor betaalbare prijs

Honing van hoge kwaliteit.

Wij hielden nooit van honing, maar toen wij deze hadden geproefd en mede door de gezondheidseffecten van honing kunnen wij niet meer zonder. De honing smaakt heerlijk. En is niet te vergelijken met de honing uit de supermarkt. Ook zijn wij zeer tevreden over de service. Vr. Groet B. Pouwen.

Super bedrijf

Fijne zaak en aardige en behulpzame mensen.

Snelle levering en goede service

Mijn ervaring is super en ik gebruik de propolis elke dag.

mijn ervaring is super ik voel mij er erg goed bij.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!