Snelle correcte levering

Heb een bestelling geplaatst en zag dat ik het Huisnr niet goed had ingevuld. Telefonisch contact opgenomen en het gecorrigeerd. Levering de volgende dag in huis. Supersnel. Ik ben er blij mee.

Snel geleverd, goed verpakt, goed product.

Heerlijke honing

Goede en lekkere honing die via de webshop snel in huis is!

Overweldigende kwaliteit !!!

Verschillende producten besteld en ze zijn allemaal even lekker !!!

Goede honing en service!

Intense smaak

Ik krijg de honing vrij snel geleverd en de honing is geweldig.

Hele lekkere honing!

Heb tijd geleden een pakket gekocht met verschillende honingen uit Nederland! En de honingen zijn heerlijk!! Ook wordt het snel bezorgd! Daarom ben ga ik nu weer lekker een andere pakket uitproberen!

Heb veel vertrouwen in propolis

Mijn moeder woont in aanleunwoning bejaardenhuis getroffen door corona.Had keelpijn heb haar propolis gebracht voelt zich na paar dagen al weer beter.

Service en kwaliteit

Vind de website en nieuwsbrief erg leuk en informatief

snel en goed verpakte levering

Ik had al eerder wat bij de imkerij wat gekocht. Dit was de 1e keer dat ik online heb besteld, en dat is mij prima bevallen.

HONINIG MET NOTEN!

Top Top WEB maar ook alles komt SNEL naar ons naar ROTTERDAM.

Goede producten, snel geleverd en prima service

Blij met écht goede honing, geen supermarkt aftreksels! En verder qua shop alles goed op orde en helder

Super producten!!!

Snelle en correcte leveringen die zorgvuldig verpakt zijn.

Heel overzichtelijke website waar je direct kan zien of iets wel of niet op voorraad is. Mijn pakket werd super snel geleverd en was ook nog eens erg zorgvuldig verpakt zodat er zeker niets breekt. En de honing op zich is gewoon een droom, ik had al 20 jaar niet meer zo'n lekkere soorten honing geproefd. Ik ben dan ook super tevreden en raad iedereen aan om zeker enkele verschillende soorten uit te proberen. Het enige wat ik wel spijtig vond is dat er soms een aantal soorten niet op voorraad zijn.

De producten zij echt heel goed.

Alleen de honingontbijt koek vind ik heerlijk maar mijn vraag is hebben jullie deze koek ook zonder kandij

goede kwaliteit en service

Zeer goede kwaliteit Snelle en goede service

uitstekend kwaliteit en klantenservice, snelle verzending

Heerlijk honing direct van de imker, de smaak is zo goed! (heb pompoen, bos, linden en biesbos al geprobeerd) Je weet wat krijgt en waar het vandaan komt ( bijvoorbeeld traay honing staat geen oorsprong gemeld-alleen EU gemengd met niet EU) Hele vriendelijke mensen die graag helpen

Top produkten

Snelle afhandeling. Prima kwaliteit van produkt

Snelle afhandeling. Prima kwaliteit van produkt

Heerlijke honing!

Heerlijke honing in verschillende 'smaken'. Niet te vergelijken met de 'supermarkt' honing.

Honing van topklasse

Al meerdere malen Biesbosch-honing besteld in een woord geweldig lindehoning super lekker heidehoning topkwaliteit

Puur

Ik ben een echte honing liefhebber , zeker van raat honing soorten. En ik moet zeggen van de 3 verschillende soorten die ik heb gekregen, heb ik direct geproefd, en je smaakt het meteen. 1 woord HEMELS

Snelle, correcte service en heerlijke honing

Snelle, correcte service en heerlijke honing

Goede en zuivere honing.

Echt lekker ook het snoepjes pakket was ik erg blij mee. De diverse smaken. Ben op deze site gekomen door iemand de bij jullie altijd 1 keer per jaar altijd heel veel in een keer besteld. Hij vertelde erover. Ga de volgende keer als de honing op is zeker weer bestellen. Ook de honing blijft lekker zacht. Maar ook de levering alles goed verpakt in goed papier. Niet van dat bubbel plastic. En het papier zelfs bewaard omdat ik het zonde vond om dat zomaar weg te gooien.

Super honing

honing van erg goede kwaliteit en snelle goede levering.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!