Hele goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit honing Koop hier liever dan die namaak bende in de supermarkt

Ik geniet van de honing

Heerlijke honing en fijn dat je verschillende potjes kan proberen wat ik lekker vind.

Goede snelle levering met goede producten.

Gezond

Ik gebruik propolis al jaren,de beste wat je kan doen voor je weerstand.

Lekkere honing

Weer eens een pot honing besteld bij deze imker. Heerlijke smaak en snel geleverd, zeer aanbevolen.

We gebruikten al bijen producten. Maat die van jullie ervaren we al nog beter. Groet Petra van Tongeren Haelen

Goede verpakking en snelle bezorging.

Tevreden

Heel snel levering. Lekker honing.

Veel info op de site en lekkere echte honing en aanverwante producten. Bestelling komt snel en is goed verpakt. Ook nog een leuk notitie blokje erbij en boekje met informatie.

Nooit meer hoesten

Tevreden

Uitstekende kwaliteit

De voorjaars honing is erg lekker. Ook de hakhoning is echt aantebevelen. De gelee royal heeft een perfecte kwaliteit,en dit in het voorjaar uit het diepvries. Ik ben er al jaren klant en krijg altijd een schrijf boekje helaas de laatste 2 keren zonder pen.

Heerlijke producten. Mijn favoriet is de hakhoning in diverse smaken.

Goede kwaliteit en verzending

Het fijn om ook wat meer van de werking van de thee soorten te weten om een gerichte keuze te kunnen maken. Bio staat hoog in het vaandel.

Ik heb de shampoo maar kan deze niet gebruiken vanwege de vreemde geur die eraan zit. Wel glanzen je haren er mooi van, maar helaas. Kan hem ook niet terugsturen omdat ik hem gebruikt heb. Jammer...

DE site om honing te kopen

Keuze 100% TOP Prijs 100% TOP kwaliteit 100% TOP Inpak bestelling 100% TOP Levering 100% TOP Ik geef zelden een beoordeling maar dit bedrijf geef ik een DIKKE 10! Keuze is volop.. je kan niet bedenken of jullie hebben het. Prijs is niet te duur. Kwaliteit is goed. Inpak is goed gedaan en milieu bewust. Levering is dus ook echt voor 1700 bestellen volgende werkdag ook bezorgd, dat gebeurt nog zelden. Kortom, een aanrader om hier je honing te kopen.

Geweldig voor eczeem!

Op het begin vrij sceptisch geweest, maar na het blijvwn smeren van de propolis strong zalf is mijn eczeem zo goed als weg!

Heel tevreden

Ik ben weer een tevreden klant over mijn bestelling bij HoninOnline.......snelle levering en goede service.

SUPER tevreden

Ben altijd DIK tevreden met Honing online. Bestelling altijd snel in huis en goed verpakt.

Snelle levering en goede producten.

Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. het product doet precies wat het moet doen.

Snelle afhandeling en levering van de bestelling.

Als verliep soepel en snel. Werd precies zo geleverd als besteld.

Snelle levering, goede honing. Veel keuze bij raat honing. Deze keer weer spaanse citroenhoning besteld, lekker met kwark, en 3,5 kilo acacia honing, nog niet aan begonnen. Wel mega verpakking. Voelde me net Winnie de puh.

Perfect zowel de honing als de levering

Goede en lekkere honing met kaneel.

Heerlijke honing, ik wil nooit meer anders!

Goede en snelle aflevering

Goede en snelle aflevering van heerlijke honing. Leuk notitieboekje erbij. Tot nu toe zeer tevreden.

Opperdetop

Ik ben echt een liefhebber van honing en jullie honing, bonbons, snoep,... maar de verse honing blijf uiteraard het beste. Die smaken!!! Wij zijn echt fan en bestellen vaker bij jullie!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!