Goede qualiteit honing voor een betaalbare prijs

lekker honing

mijn favorite zijn lavendel en koriander honing.

honing is gewoon lekker en gezond.

streelt je ziel en geest!

zoals omschreven gewoon goed !

Keurige aflevering, goed verpakt en toch milieu vriendelijk. Niet twijfelen aan de producten, die zijn gewoon uitsrekend !

Snelle levering Alles heel netjes verpakt en de honing zit in mooie sierlijke potjes!!

Alle producten zijn van hoge kwaliteit en natuurlijk en hebben een opmerkelijk effect van 100% natuurlijk!

Geweldige kwaliteit en supersnel geleverd (met cadeautje)

Het pakje is net binnengekomen, alles bekeken en geproefd en ik ben echt meer dan tevreden. Alle producten zien er perfect uit en de kwaliteit van de inhoud is echt fantastisch. Heel blij!

Honing de naam honing waardig

Alle honing tot nu toe aangekocht super goed bevallen

Super lekkere honing!

Ik heb nog nooit honing op deze manier geproefd. Je proeft dat het 100% natuurzuiver honing is, zonder enige toevoegingen. Ik ben super tevreden over honingonline!

Beste kwaliteit en service ooit

Persoonlijke, eerlijke advies, top producten, gewoon ben fan van

Super lekkere honing

Altijd goede ervaring met de honing die ik hier bestel.

Heerlijk

Eerlijk

Heerlijke honing!

Lekkere honing, divers assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.

uitstekende kwaliteit en snelle levering

Laats het proefpakket besteld, Super lekkere honing en de volgende dag al keurig verpakt geleverd. Meer bestellingen zullen zeker volgen.

Honing is van kwaliteit

goede service

Wat een rijkdom die emmer met 4 kilo van doie prachtige heerlijke honing!

WAT VOEL IK ME RIJK MET ZO'N EMMER VOL HEERLIJKE PURE HONING. dANK JULLIE WEL VOOR JULLIE BELANGRIJK WERk.!

Genieten, weer heidehoning

Blij dat er weer heidehoning is.Heerlijk!

Bevalt prima....

'k Ga meteen weer nieuwe bestellen ☺️

propolis-tinctuur

Op aanraden van een Natuurarts begon ik propolis tinctuur te gebruiken, en de koorts die ik al 5 dagen had begon toen te zakken en ik knapte snel op, en kreeg ook meer energie. Ik ga het mijn ouder wordende ouders ook aanraden. Vriendelijke groet, Agnes Veldkamp

Kwaliteit en service.

Duidelijke informatie over herkomst honing, bestel wijze ed. op de website. Kwaliteit honing van Nederlandse bodem. Gespecificeerd op gebied. Niks vermengd met buitenlandse honing of nog erger, suikers. Puur natuur. En dat proef je. Bovendien: uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

product perfect bezorging goed.

Doe al sinds 2017 zaken met deze firma. Als er een probleem is zoals een gebroken potje dan wordt deze ( als men er tegen verzekert is ) direct verrekend. Zal in de toekomst zeker weer met ze zaken gaan doen. Henk Vos Sparrenlaan 1 7313 AT Apeldoorn

Lekkere honing en goed verzorgd

Snelle levering en heerlijke honing

Prima website om je honingproducten te bestellen. Erg professioneel; men heeft verstand van zaken.

Heerlijke pure honing

Heerlijke pure honing, netjes en snel geleverd. Het is echt elke dag genieten van mijn kopje thee met honing. En vooral de raathoning is een feest van pure smaak uit de natuur. Ik ben ook de bijen en imkers oprecht dankbaar voor hun mooie werk. Ik waardeer het gratis meegeleverde zakje bloemenzaad en dat jullie op zondag een rustdag houden en hier openlijk voor uit komen.

Heerlijke pure honing

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!