Heerlijke pure honing

Heerlijke pure honing, netjes en snel geleverd. Het is echt elke dag genieten van mijn kopje thee met honing. En vooral de raathoning is een feest van pure smaak uit de natuur. Ik ben ook de bijen en imkers oprecht dankbaar voor hun mooie werk. Ik waardeer het gratis meegeleverde zakje bloemenzaad en dat jullie op zondag een rustdag houden en hier openlijk voor uit komen.

Helemaal goed

Product is goed,snelle levering en duidelijke website.

Heerlijke honing

Artikelen worden netjes verzonden,en de website is heel duidelijk.Heerlijke honing verkopen ze, en de zeep ruikt heerlijk.Ik ben zeer te spreken over honing online

Prima ervaring.

Netjes op tijd en het is wat het is.

Super kwaliteit , smaak en prijs.

Iedereen in de familie is er blij mee. Lekkere smaken.

Mooi product en goede service

Heerlijke en eerlijke honing van eigen bodem. Snelle levering met een extraatje.

De beste honingwinkel

Niets dan goede ervaringen met de honingwinkel. Verzorgde, netjes verpakte en snelle leveringen. En bovendien: Overheerlijke honing!

Heerlijke honing

Heerlijke honing!!

Gewoon een goed bedrijf

Zeer smakelijke honing. Grote keuze, ook in andere producten dan honing.Wanneer er een probleempje is, even bellen of mailen en het wordt snel opgelost.

heerlijk

snel verzonden netjes ingepakt echte honing smaak

goede kwaliteit plus goede service

goede kwaliteit en goede service !!!

Atijd supper

Je proeft dat het echte honing is

Netjes verpakt en de honing is van uitstekende kwaliteit

Netjes verpakt en de honing is van uitstekende

Omdat deze honing natural is niet gesuikerd is Restreeks van de bijen.

Via internet deze honing natural Restreeks van de bijen is veel voordeliger en goedkoop.

Heel goed ❤

De honing van de Veluwe vond ik verdraaid lekker op een beschuitje Verder proef ik nog wel eens wat verschil in de smaken ,niet altijd .. De Honing van de Veluwe sprong er echt uit ,die was zacht maar ook kruidig ,en heeft een mooie structuur

Heb emmer van 4 kg gekocht. Heb heel jaar gebruikt voor, koffie, thee, muesli,koek,cake enz gebruikt. Ben zeer tevreden.

good

hi... Koolzaadhoning uit Nederland - Klein Koolzaadhoning NL Ik heb een vraag over. . Koolzaadhoning NL ...genetisch gemodificeerd koolzaad

Een mooie goed overzichtelijke website met een snelle levering.

super eerlijke honing en honingproducten

gezondheid !!

Heerlijke mooie honing en met zorg ingepakt en snel ontvangen. We gaan er weer lekker van genieten.

De beste rauwe honing ooit gekocht !

De enige echte rauwe honing ooit gekocht, was in mijn jeugd in Oostenrijk, in het Otztal, bij een imker … Natuurlijk al zeer lang geleden... Maar hier in Antwerpen en omstreken : NIETS te vinden van echte rauwe honing : wel beweren sommige natuurvoedingszaken in Antwerpen rauwe honing te verkopen : dit is echter geen echte rauwe honing : wel biologische honing : maar dat is NIET hetzelfde ...

Heerlijke honing 🍯

Ik heb twee verschillende soorten gekocht en pas 1 geprobeerd. Degene die ik heb geproefd is waanzinnig lekker en geeft mij het idee dat hij heel gezond is 😁😊 ik heb er vertrouwen in dat #2 ook zo lekker is 👍

Top honing!

Heerlijke pure honing

Levering op tijd waar zorg en aandacht aan wordt besteed.

Van alle bestellingen is er 1 keer iets fout gegaan en dat is binnen 2 dagen hersteld zonder kosten of wat dan ook. Top bedrijf met kwaliteit producten.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!