Heerlijke honing wil geen andere!!

Wordt snel verzonden en wij vinden de honing heerlijk!

prima service en product

zeer prettige service van medewerker en toelichting van producten

lekkere honing

lekker ik kan het als vervanger van witte suiker gebruiker. Super

Perfecte afhandeling

De honing in perfecte staat en snel ontvangen,de kwaliteit is voor zover al gebruikt eerste klas,je proeft er de natuur in

snelle service!'volgende dag in huis

de honing is heerlijk en de snelle service is top!

Positief

Positief

Bestelling is goed en vlot verlopen. Een tevreden klant. Netjes verpakt. Gr. Margreet

Bestellen gaat makkelijk en de verzending gaat zeer snel. En natuurlijk erg lekker!!

Goede kwaliteit, heerlijke honing.

De webshop is overzichtelijk en biedt de nodige informatie over de honing en eventuele samenstelling. Ruim assortiment, eerlijke prijs en goede kwaliteit honing.

Positieve ervaring

Goed, betrouwbaar , snel levering zo hoort het .

Goed Maar vind erg duur

Vlotte levering, veel keuze. Echte rauwe honing, heerlijk!

Bestelling gedaan van pakket met verschillende soorten honing en propoliscréme. Producten werden netjes verpakt bezorgd.

Bestelling slordig verpakt verstuurd

Na een negatieve beoordeling heeft het bedrijf direct contact gezocht en uitgelegd dat de toeleverancier de zakken niet goed heeft gesloten. Nette reactie, het bedrijf heeft goede producten die je in supermarkten niet kan krijgen (daar heb je honing ' afkomstig uit Europese en niet Europese landen, pot uit Duitsland, honing uit China???) Ik vertrouw er op dat dit een toeval was. Ik heb twee zakjes bloemenzaden besteld. Pakket is aangekomen, in de envelop waren allebei zakjes zaden open dus bij aankomst strooide de postbode al op de oprit van mijn huis.

Snelle levering en lekkere honing. Wel duur gezien de kleine potjes.

Geweldige honing

Beste honing die ik ooit heb gegeten. heerlijk.

goede wervice en kwaliteit

geode service en kwaliteit

Dit is de eerste keer dat ik bij u besteld heb en ik ben tevreden over de bestelde producten

Heerlijke honing!

Geweldig mooie producten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook de keuze is voortreffelijk en ik ga snel weer een bestelling plaatsen.

Snel ontvangen en perfect verpakt. Heerlijke honing !

Heerlijke honing. Snel geleverd en goed verpakt. Maar zei ik al dat het heerlijke honing is?

Goed!

Snel en goed geleverd. Ik vertrouw dat de honing 100% natuurlijk is!

(H)eerlijke honing en keurige levering

Ik bestel mijn honing hier al jaren. Super kwaliteit en heerlijke variaties. De producten worden altijd goed verpakt verstuurd. Aanrader dus!

Goede Honing!

Lekkere honing en snelle bezorging en zeer goed verpakt.

Heerlijke honing

Veel variatie de voorjaarshoning en de honing met cacoa is mijn fovoriet

Goede service, personeel onbekend.

Goede service, en personeel onbekend..

snel en lekker

vrijdag besteld, zaterdag in huis. De mede en honing die ik heb geproefd smaakt heerlijk.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!