Goede service en accuraat personeel!

Ik was verrast door de snelle verzending van mijn produkten, die zeer goed verpakt waren!

TOP

Lekker zuiver!

Goed verpakt

Propolis bestelt het was snel in huis ik heb het te kort gebruikt om er iets van te kunnen zeggen. Wel vertrouwen in het product ik heb ook 3 flesjes voor een vriendin in Ierland die reuma heeft bestelt.

Super! Snel makkelijk en top kwaliteit!

Zeer goed! Jammer van die bug, geloofsovertuiging wat lastig maakt te bestellen. Naast dat superbe ....raad het ook een ieder aan!

Snel levering ! De honing is verrukkelijk.

Prettige winkel in alles!

Shop waar je veel informatie en veel artikelen kan vinden, fijn en overzichtelijke online. betrouwbaar, goede ingepakte zorg en mooi op tijd. Absolute topper!

heerlijke honing,snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Goede service en antwoord op vragen.

Mail vlug beantwoord

De mail vlug beantwoord Goed advies

Zeer goede kwaliteit en zeer smaakvol.

Wij bestellen al paar jaar honing en het bevalt ons zeer goed de smaak is erg kekker en de verzending is goed geregeld.

Lekker en gezond

Prima ervaring

Smaakvolle honing

Snelle levering en heerlijke honing

Honing smaakt geweldig!

heerlijke producten die zonder schuldgevoel geconsumeerd kunnen worden

positief, jammer dat bestelde produkten niet op een pakketpunt afgeleverd kunnen worden

Lekker gezonde honing!

Royal Jelly Forte honing is heerlijk, een tikkeltje bittere smaakt van de royal jelly geeft boost in je mond als je het in neemt.

Geweldige uitleg over de diverse producten.

Gewoon uitstekend

Prima produkten en snelle levering

Heerlijke honing 🌟

Voor de 1e keer honing besteld rechtstreeks vd imker vandaan. Heerlijk zacht van smaak. Voor mij geen supermarkt honing meer ;) Levering was ook snel en bestelling met zorg verpakt.

Propolis was snel geleverd. Goede kwaliteit

Snelle levering. Goed product

Prima bedrijf, beste producten!

gewoon uitstekende ervaring

10 ++

Geweldige kwaltijd is een aan rader kom er zeker nog meer terug heerlijk

Erg snelle service en prima levering

Het pakketje zaden is binnen de beloofde termijn bezorgd en zonder te veel verpakking geleverd. Het lijkt een mooie mix van goede zaden. Ook de mogelijkheid om zaai informatie/tips te krijgen is aanwezig.

Goede service / lekkere honing

Topbedrijf! Snelle levering. Lekkere honing.

Snelle levering, lekkere honing

Positief. Snelle levering bij bestelling vanaf de site

Goede service, heerlijke honing

Voor het kado aan mn vader had ik een speciaal verzoek. Daar werd gelijk op gereageerd en aan voldaan. Kijk en dat is topservice wat je niet meer zo vaak ziet. Nogmaals mijn dank.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!