Pluspunten

Lekkere honing, nette levering, goed verpakt

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit!!

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering, goede prijs, idealistische benadering

Pluspunten

Goede en snelle service......heerlijke honing.

Pluspunten

Snelle levering heerlijke honing top !!

Pluspunten

Een hele goede kwaliteit Maar de heide honing is van smaak veel beter dan woud honing

geen

Pluspunten

lekkere honing, Duidelijke website

nvt

Pluspunten

Mooie producten en een goede service!

Pluspunten

Hallo iedereen die dit leest, wij zochten op internet naar bloemzaden voor bijen om dit in onze voortuin te zaaien. Toevallig kwam ik bij honingonline, wij wilden graag een echt Nederlands bedrijf. De bijen hebben het moeilijk zat en de imkers ook, dit door alle regels. De site was heel erg gebruiksvriendelijk en ze hebben veel leuke spullen voor zowel in je tuin, keuken,gezondheid en ook heel erg leuk de cadeaus voor verjaardagen. Het contact is netjes en er is snel contact als je vragen hebt. De levering was idd snel en goed verpakt met lekkere honingsnoepjes erbij gedaan. Heerlijk een echt Nederlands product. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen. Top

Pluspunten

Heerlijke kwaliteit honing, goede levering en snel. Mensen onderschatten de geneeskracht van honing . Wanneer je griep bent dan raad ik u aan km 3/4 citroenen te persen en daar bij een flinke flinke laag honing aan te te voegen en Eem paar flinke scheppen curcuma longa en ceylon kaneel daarna dit ff goed mixen en laten rusten. Daarna pak je een paar flinke verse gemberwortels en die schil je en snij je in flinke stukken en die breng ke aan de kook de Citroën schikken mag je er ook bij doen in een pannetje met water. Zodra dit gied gekookt is daarna af laten koelen tot onder de 30 graden zodat de geneeskracht van de honing niet verloren gaat. Dit mix je vervolgens met de Citroen en honing en dit dan de hele dag door dringen en meerdere dagen achter elkaar totdat de griep over is. Maar wel veel honing erbij doen

Pluspunten

Goede producten

Pluspunten

Snelle levering en het product was goed verpakt. De honing is vers en smaakt heerlijk. Ik begin de werking van de honing al te ervaren: slaap beter en ook de hooikoorts is al een stuk minder.

Geen verbeterpunten. Gaat zo door ik heb genoten van de website, erg duidelijk en uitgebreid.

Pluspunten

Heerlijke pure honing en super snel geleverd goede service

Nvt

Pluspunten

Heel zuivere honing , je proeft er de natuur in ! Ook zeer vlotte levering . Proficiat met jullie bedrijf .

Pluspunten

Hoge kwaliteit honing voor een eerlijke prijs! Daarnaast een hele goede service en snelle bezorging.

Pluspunten

Snelle service en heerlijke honing

Geen opmerkingen

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle verwerking van bestelling

Pluspunten

Heerlijke producten goed verpakt en snel geleverd, helemaal top! Kan niet meer zonder

Ook assortiment in de supermarkt

Pluspunten

De producten zijn geweldig en snel in huis

Pluspunten

Kocht eerst altijd in de winkel en nu online en kreeg bij mijn 1e online bestelling ook nog een heel mooi cadeau. Vriendelijk personeel en snelle levering. Een super bedrijf die ik van harte aanbeveel als je een echte honingliefhebber bent.

geen

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!