Pluspunten

Honing met kaneel is een fijn produkt. Wordt hier dagelijks gebruikt

Pluspunten

Hele snelle levering van het product.

Pluspunten

+ hele goede natuurlijke producten + goed werkende website + duidelijke communicatie + hele vlotte verzending + verzendingen worden compact en met makkelijk recyclebare en milieuvriendelijke materialen verpakt!

- Wat de verpakking van verzendingen betreft: Volgens mij bestaat er ook tape op papier/karton basis. In dat geval zou de plastic tape niet meer gescheiden hoeven worden van de kartonnen doos.

Pluspunten

Heerlijke honing en ik gebruik voor mijn hooikoorts en astma klachten juist on-verhitte - rauwe - honing om zoveel mogelijk profijt te hebben van het tot me nemen van de juiste stofjes uit de honing die me sterker/weerbaarder maken. Naast honing ben ik ook een fan van andere producten als propolis, pollen en crèmes op basis van honing. Je kunt het hier allemaal vinden.

Pluspunten

Very friendly, efficient and good quality products. Excellent customer service.

N/A

Pluspunten

Goede en vlotte afhandeling van bestelling

geen

Pluspunten

Eerlijk

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan

Pluspunten

Heerlijke honing Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Honing is heerlijk en erg snel ontvangen echt een aanrader

Pluspunten

Vlotte verzorgde levering Heerlijke produkten Eerlijke prijzen

Pluspunten

De bijenzalf is gemaakt van pure ingrediënten, top! Snelle service Netjes verpakt Fijn contact via de mail Kwaliteitsproducten

Pluspunten

Ik vind het heel fijn dat de website voldoende informatie biedt aan de consument en het toppunt is dat alle honingsoorten niet verhit of bewerkt zijn.

Het zou fijn zijn als je zou kunnen inloggen. Ik zie dat ik spaarpunten krijg bij elke aankoop, maar waar gaan deze naar toe en hoe kan ik ze gebruiken?

Pluspunten

Super snelle service!!! Ook als ‘spelletje’ verschillende honingraat geblinddoekt geproefd en de honing van honingonline kwam als de beste uit de ‘test’. Heerlijke honing, perfecte verpakking en service dus een aanrader! En met dank!

Pluspunten

Milieubewust Natuurlijke producten Heerlijke honingsoorten Snelle verzending indien op voorraad

Pluspunten

snelle levering, snelle inhoudelijke reactie, betrouwbaar, heerlijke rauwe honing en goed verpakt

Onlineshop kan wat overzichtelijker

Pluspunten

er staat voor bepaalde tijd besteld volgende dag in huis dit was niet zo maar dat kan ook aan vervoerbedrijf leggen

Pluspunten

Hele goede bedrijf, snelle verzending en heerlijke kwaliteit. Ik heb er echt van genoten.

Pluspunten

Snelle levering.

Enige wat jammer is dat de grote porties van de diverse Raathoningsoorten niet verkrijgbaar waren. Kleine porties zijn zo op :-).

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit, snel verstuurd en goed verpakt

Pluspunten

heerlijke honing ga zo door!

grotere potten

Pluspunten

Fantastische producten van hoge kwaliteit en een zéér gevarieerd aanbod. Snelle levering. Alles perfect!

Voor mij persoonlijk geen.

Pluspunten

De producten zijn goed verpakt en vlotte bezorging!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!