Zeer snelle levering en heerlijk honing

Wat een goeie service

De eerste keer een bestelling gedaan Netjes verpakt kwam het super snel hier in huis Met allerlei verrassingen erbij Boekje met tips en hints en uitleg!! Notitie blokje...altijd handig En natuurlijk de bijen wax die ik had besteld Nu kan ik goudsbloem zalf maken.. Bedankt voor de service en zeker weten tot de volgende

geweldig goed

goed product en snelle levering!

Klantvriendelijk, behulpzaam en vooral zorgvuldig. Het was een cadeautje om mijn bestelling te mogen ontvangen. En de kleine vond het ook helemaal leuk!

Te veel keuzes

Heerlijke honing, ongelofelijk veel keuze. Bezorging ging prima! De honing is ook heerlijk!! Tot de volgende bestelling!!

Perfect !!!

Perfect snelle levering en goeie kwaliteit.

HONEYFULL!

Heerlijke honing, makkelijk besteld, snel verzonden. En gewoon top spul. 1 tip misschien iets van een seal om de dop op pot ivm vervoer. Deze zat erg los. Verder prima❣️

Lekkere (HAK) Honing

Snelle levering van de Honing en Hakhoning. Heerlijk van genoten en nog steeds.

Goede honing. En nog lekker ook. Goede service. Goed verpakt.

Bij bestelling correct en snelle levering

Ik heb zo lang geen honing besteld bij jullie en ik mis het qua smaak, Voor het eerst kaneel honing gekocht : heerlijk!!!!!!

Houdbaarheid datum maand overschreden.

Outlet product. Maar gaat er niet van uit dat de houdbaarheid datum is overschreden. Betaal dan liever meer maar dat het nog eetbaar is. Weggegooid. Dus weggooien niet verkopen. Schande.

Excellent

Mooie website, snelle levering en heerlijke honing.

Snelle bezorging en kwaliteit is top

De honing was erg snel bezorgd en ik kreeg gauw hulp bij de klantenservice!

Psoriasis nog nooit zo rustig!

Sinds een paar maanden slik ik dagelijks propolis. Mijn psoriasis is nog nooit zo rustig geweest. Wat ben ik hier blij mee!

Heerlijke echte honing!!!

Heerlijke pure gezonde honing , je proeft echt ‘t verschil !

Heerlijk!

Hele lekkere honing.

honing

de smaak van de Honing valt tegen

Lekker

Wauw super lekker Netjes geleverd herhaling vatbaar

Alles top

Hier honing besteld . Vanaf het begin van de bestelling tot en met de levering is alles goed verlopen,alles is netjes verpakt en ik kreeg er zelf een boekje bij met waardevolle uitleg en tips over alles wat met honing te maken heeft . En het belangrijkste de bestelde honing smaakte goed . Dus voor herhaling vatbaar.

Leuke website

Goeie honing!

Uitstekende service

Prachtige natuur producten ter ondersteuning van het menselijk welzijn

Heerlijke honing

Heb een proefpakket besteld en tot nu toe genoten van de heerlijke smaak.

Zoals de afgelopen jaren, goede kwaliteit, betrouwbare leverancier met mooie producten.

Hele lekkere honing

Ik bestel altijd de proefpakketten, zodat ik allerlei smaken kan proberen. Tot nu toe heeft er nog geen smaak bij gezeten die ik niet lekker vind.

De bestelling werd de volgende dag netjes afgeleverd.

De bestelling is met aandacht de volgende dag bezorgd. Top.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!