De bestelling werd de volgende dag netjes afgeleverd.

De bestelling is met aandacht de volgende dag bezorgd. Top.

Heerlijke heidehoning

De honing en raathoning is héérlijk en en netjes en snel geleverd.

Mijn vrouw zoemt weer rond

Ik had de aanbieding gekocht met diverse smaken in kleine potjes, en die aan mijn vrouwtje gegeven ze is er dol op ze bestuift me elke dag weer

Heerlijke honing en snelle levering, personeel weg vriendelijk uitleg gegeven. Bratel nu ongeveer 2 jaar m'n honing hier, dit is zo ontzettend lekker winjel honing is voor mij echt een no go nu ik de ze heerlijke honing heb geproefd. Zeker de moeite waard op het te proberen net zoals de andere producten. Hoop nog jaren van jullie producten te mogen en kunnen genieten.

Super blij met de dag- en nachtcreme

Gewoon om te proberen de crème een keer meebesteld met andere producten van honingonline en het bevalt heel goed. Fijne crème, slechts een kleine hoeveelheid nodig (ter grootte van een kleine pinda). Het smeert prettig uit en mijn huid voelt heerlijk zacht aan.

Ontzettend snel gekregen

De honing is heerlijk het pompje makkelijk en de zalf helpt wat wil je nog meer

Aanraden

Ik heb bestelling net binnen. Alle drie geproefd ik vind het heerlijk. Ik ben blij dat ik hebt besteld raad aan iedereen aan.

Prima voorlichting aan de telefoon!

Zeer vriendelijk en professioneel advies.

Mooi bedrijf

Een heel goede webshop met heerlijke, eerlijke producten. Snelle levering. Heel tevreden.

Altijd koupen

Lekker

Top kwaliteit en netjes verpakt

Super kwaliteit! Propoliszalf strong werkt verzachtend op huid irritatie eczeem.

Helemaal blij mee

Wat een leuke site en wat een mooie producten. Kon snel vinden wat ik zocht en ook de informatie erbij. Ga zeker vaker bestellen van deze site.

Super lekkere producten!

Wij zijn al jaren fan en zullen zeker klant blijven. Dit is de beste honing en de meest speciale combinaties die we ooit aten.

Snelle levering en heerlijke honing

Goede producten

Hele lekkere honing die wij al meerdere malen besteld hebben. Het wordt goed en netjes verpakt. Goede berichtgeving en ook duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Bijengifzalf is ook geweldig. Wordt gebruikt tegen de pijn van artrose.

Prina

Heerlijke,eerlijke producten

Niet wat ik had verwacht

Tegenvaller in de zin van te hard en te groot voor de Afrikaanse en Australische prachtwijken, is het mogelijk te ruilen? Heeft u ook fijnere pollen mix?

Zijn aardige verkopers levering is heel snel

Besteld en direct verzonden top product bedankt jongens.

Geweldig.

Bestel al een tijdje de acacia honing en deze is heerlijk zoet en zacht van smaak. Gevuld in een grote weckpot en deze mooie pot gebruik ik weer voor andere levensmiddelen cirkel is weer rond. Dankjewel mensen voor deze heerlijke honing.

Geweldig!

Hele fijne winkel! Van harte aan te bevelen.

Goede producten

Goed product,fijne zalf ,duidelijke website, en keurig netjes bezorgd..

Bij- zonder lekker

Heerlijke koek vooral met rauw melkse roomboter. Vlot en netjes geleverd Tot de volgende keer

Accuraat en eerlijk!

Zie boven!

Top service, 100% Eerlijke producten

Voor mijn ontsteking aan mijn oksel gebruik ik propoliszalf. Werkt vele malen beter dan reguliere zalf. Daarnaast heeft dit bedrijf van wetenschappelijk onderzoek, wat dit product nog interessanter maakt. Ik hoop dat in de toekomst ooit veel meer producten gemaakt worden die helpen bij verbetering of genezing van sommige kwalen ziektes. Ik denk dan aan immuunziekten zoals ms, eczeem etc. Maar wat ik erg kon waarderen is de uitleg en bereikbaarheid van het bedrijf zelf. Waarvoor dank.

Heel lekker!

De honing die ik besteld heb (Betuwse Honing) is heerlijk en was snel geleverd!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!