Super honing webshop

Super snelle levering, goed verpakt. heerlijke producten. Heb al paar x besteld, maar ga dat zeker vaker doen.

Definitely recommended!

Super nice honey and a good price!

Uitstekende service

Echt een top website, Alles te verkrijgen wat onze mooie bijen maken. Ook de mensen achter deze site weten wat service is. Ik kan iedereen aanbevelen om hier te bestellen.

De bestelde artikelen werden snel geleverd

De keukenset werd meteen klaar gemaakt voor verzending. Prima , fijn. De meegestuurde folders en boekje zijn helemaal gelezen en zeker enthousiast gemaakt voor een bezoekje aan jullie imker en winkel. Even wachten op het mooie weer. Maar nu heb ik wel ineens veel mailtjes gekregen de laatste week en dat vind ik te veel, dat moeten jullie niet doen, dat werkt bij mij averechts, dan gooi ik de mailtjes gauw weg, met de gedachten, dat weet ik nu allemaal wel.

Altijd tevreden

Goed en veilig ingepakt, snelle levering

Top honing!

De honing is heerlijk, goed geleverd en het was zo op! Mijn kinderen krijgen elke dag lauw warme thee met honing, en ik bestel zeker weer een nieuwe 5 kg pot. Wat je in de winkel ziet, is niet de echte honing – dat kopen we niet. Deze honing is echt een aanrader!

Super service

Snelle levering en service

In één woord...PER-FECT

Heerlijke honing voor hooikoortsklachten. Heideraat maakt het helemaal af. Goed verpakt leuke accessoires (pennetje en leuk kaartje etc.)

SUPER

Super fijn product en snelle levering

Heel goed!

Ik vind deze Winkel heel goed! Dank je voor de lekkere honing.

top product

Ik wil alleen bij honing online mijn honing kopen

Besteld, betaald en goed ontvangen netjes verpakt en snel, kwaliteit was ik al vertrouwd mee.

Weinig aantoe te voegen als je tevreden bent en blij met zo een goede kwaliteit valt er weinig te zeggen. Ga zo door ik ben vaste klant

Eén pot heeft de reis helaas niet overleefd, maar met klantenservice goed opgelost.

Heerlijke honing!!

Ik ga zeker weer opnieuw bestellen alleen ik heb tijdens het afrekeningen nooit een vinkje gegeven voor reclame dus dat wil ik ook niet meer. Fijne dag en tot de volgende bestelling.

Helemaal top

Fijne webshop!

Fijne webshop, maar wat veel belangrijker is, heerlijke honing!

Fantastisch goede honing, veel baat bij gehad tijdens het heftige griep zijn. En ook hele snelle afhandeling zodat we het een dag erna al hadden. TOP SERVICE !!!

Ik heb de voorjaarshoning besteld voor mijn hooikoorts, je merkt echt dat het goede honing is!

Fijne milieuvriendlijke zeep

Heel fijn om te bestellen.

Fijne afwikkeling van de bestelling, ook als het net even buiten de gebaande wegen gaat.

alles is even lekker

de honing plus andere artikelen zijn van hoge kwaliteit wij bestellen vaker en zijn fan van deze winkel

Beter kan niet !

Goede communicatie, super snel geleverd!

Uitstekend service

Goede kwaliteit met uitstekende service

Altijd keurig verpakt, breukvrij. De propolis tinctuur geeft mij zeker meer weerstand en samen met de royal Jelly is het zeker een aanrader heb er veel baat bij.

Fantastische producten!!

Aanrader ! Lekkere en heilzame producten.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!