Teminste goed wat je besteld.

Echte honing en snelle levering.

Deksel van de emmer met honing was kapot.

Bij het openen van de verpakking bleek het deksel van de emmer met honing kapot te zijn. Honing zat ook in de doos. Dit gemeld, inclusief foto's, maar geen enkele reactie.

De honing is heerlijk! En heel leuk dat er een zakje bloemenzaadjes voor bijen bij wordt gedaan

De ultieme smaaksensatie.

Zeer content met de ware smaaksensatie... heerlijk. *De "Honey Ginder PowerShot" is werkelijk om je vingers bij af te likken.. *De perfecte verhoudingen van de ingrediënten. *Tevens zeer snel en netjes bezorgd. *Ps. Jammer dat we in juli niet bij de opendagen kunnen zijn... Hoop andere keer . Met vrolijke groet Ana é João.

Beter kan volgens mij niet!

Snelle service, duidelijke communicatie en bijzonder smakelijke ECHTE imker producten.

Honing

Erg lekker. Aanrader.

Overtreft verwachting

Snel en een goed product geleverd. Tevens mooie brochure erbij met uitleg en assortiment. Ook een zakje bloemzaadjes om bloemen voor de bijen te kunnen planten; fantastisch!!!

Продукт высокого качества

Покупали несколько продуктов из вашего ассортимента, все очень качественные и натуральные

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Snelle en correcte levering

Goede communicatie over levering en bestellen

Lekker honing. Snelle levering.

Supersnel gebracht.

Goed product, fijne winkel

Mooi bedrijf

Altijd op tijd en goed

Propolis lolly's besteld voor mijn dochter die moeilijk kan eten. Zij had een lelijke hoest. Paar dagen haar een propolis lolly gegeven en het hoesten is minder. Aan te raden voor kinderen, ze zijn nog lekker ook.

Geweldige produkten

Ik gebruik nu een aantal maanden de propolis en de royal jelly en ik voel mezelf echt stukken beter….. Ik ben er heel blij mee!!

Zo te zien goede kwaliteit!

Geweldige producten, snelle levering

Hun website is fantastisch, met keiveel uitleg over de producten en over zichzelf. Ik heb mijn vaste producten die ik met enige regelmaat bestel en af en toe probeer ik iets uit wat ik nog niet ken. Echter honing bestel ik wat minder omdat ik zelf imker ben. Wel soms een speciale honing omdat ik nieuwsgierig ben naar de smaak. En ook die hebben ze te kust en te keur. Kortom een prachtig bedrijf met fantastische producten.

Ze hebben super producten en de levering is super snel. Echt fantastisch!

Alles is heerlijk

Goed ingepakt, heerlijke honing en snoepjes. En de bloemen zaadjes direct uitgeplant. Heerlijk de verschillende smaken honing.

Heerlijk en gezond!

Heerlijke gezonde pure producten. Alles is lekker. Van de tandpasta tot de honingbonbons en de propolis lollies tot de gezichtcreme.

Prima honing veel keuze en fijn om echte honing te proeven

Super lekker

Ziet er goed uit smaak heerlijk niet te zoet en goed en netje ingepakt

Fijne producten en goede service

Echt heerlijke honing en snoepjes. Producten netjes verpakt en snel geleverd. Bedankt!

Beste imkerij die ik ken.

Altijd de bestelling zeer netjes in orde. Snelle levering en zeer goede kwaliteit spullen. Ik ben zeer dik tevreden.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!