Super snel

Super snel ,verzorgd, lekker.

Dit is hoe honing hoort te zijn

Altijd weer genieten om de honing uit te zoeken. De smaak ik echt geweldig lekker. En je weet dat je iets goeds eet!

Volgende dag al in huis

Super snelle levering Propolis capsules. Heel erg blij mee. Erg enthousiast geworden ook na het lezen van de bijgeleverde infogids. Alles gemaakt door de bijen/imkerij. Puur natuur! Ik ga zeker meer producten bestellen.

Was vergeten hoe echte honing smaakt

In een woord geweldig! Heb een emmer van 5 liter bloemenhoning gekocht en ik vrees dat die binnen no time op is. Heerlijke honing die niet te vergelijken is met de supermarkt zooi wat niet eens honing is. Besteld en de volgend dag is het geleverd, heel netjes en stevig ingepakt. Vanaf nu bestel ik alleen nog maar hier mijn honing dan weet ik zeker dat wat ik krijg goed is.

Snel klaar en leuk ingepakt!

De website is mooi ingedeeld en ik heb makkelijk kunnen kiezen wat ik nodig heb. Daarnaast snelle bezorging en het pakket is leuk ingepakt!

Heerlijk

De rozemarijn honing gekocht zo lekker

Heerlijk

Heerlijk de honing en heel goed verzorgd en verpakt

Bestelling vlot en goed verpakt bezorgd. Boekje ontvangen met veel info over het bijnieren en zakje zaad gratis. Helemaal top!

Wat een heerlijke honing!

Moeilijk om een keuze te maken, heb nu vier smaken op voorraad. Allemaal met een eigen smaak, allemaal even lekker. De honing & gember snoepjes zijn ook heerlijk. Snelle verzending en goed verpakt.

Goeie sanni

Lekkah!

Mooie producten top

Altijd super netjes verzorgd en is het zeker de juiste keus als u voor een mooi product gaat wat met zorg en liefde voor de natuur is geproduceerd

Vriendelijke mensen,en deskundig advies.

Puur natuur!

Helemaal top

Heel goede en geduldige telefonische ondersteuning bij vragen en/of knelpunten. Levering volgens belofte en eerste kwaliteit producten en dan oordeel ik op basis van de site-informatie en eigen smaak.

Supersnel en topkwaliteit honing

Ik bestelde smiddags en had de volgende dag de honing al binnen. Ik kon op het laatate moment zelfs nog iets toevoegen aan de bestelling. Wat een goede service. En de honing is weer van goede kwaliteit. Blijven julllie asjeblieft voor deze schappelijke prijzen aanbieden. Het helpt mij enorm met mijn ziekte en de prijzen die sommige imkers in de randstad vragen zou ik niet kunnen betalen voor de propolis en de vervanging van manuka. Bedankt!

Heerlijk product en snel geleverd

Honing is heerlijk en van goede kwaliteit. Mooie prijs en bezorging was snel!

(H)eerlijke honing

Heerlijke honing, vooral de tijmhoning is echt superlekker.

Makkelijk heerlijke echte honing bestellen van de imker

Producten zoals beloofd

Al meerdere producten gekocht.Had eerder willen weten dat het zo goed helpt. Fantastisch.

Heerlijke honing

Betrouwbaar

Ik had keelspray gekocht en het werkt echt. Ik hoef niet te hoesten en de pijn en slijm is weg. Het is geen lekkere smaak ,maar het doet wel zijn werk.

Snelle zending, goed verpakt. Heerlijke producten

Heerlijke honing

De bestelling was snel in huis en de honing is heerlijk ! Ik was vergeten hoe echte honing smaakt, na jaren lang honing uit de supermarkt. Het is niet goedkoop, maar dat zou eigenlijk ook niet goedkoper kunnen, tenzij er gesjoemeld wordt met de honing.

Wij hebben Linde honing besteld en zijn zeer tevreden.

Via de Website besteld en in de winkel de zending afgehaald. Zeer mooie zaak met een groot assortiment en vakkundig personeel. Zeer aan te bevelen

Goedverzorgde en snelle levering

Heerlijke spullen. en niet duur.

prima en snelle service

de pot was goed verpakt. de honing is goddelijk en ik ben wederom heel blij met minn aankoop

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!