Super product Denk dat dit de beste honing is die ik tot hiertoe heb geproefd!!

Topkwaliteit!

Wij hebben 4 soorten honing besteld, honingnoppen, hakhoning en keelsnoepjes. Allemaal heerlijk op smaak! De hakhoning is zacht en verzachtend!

Lekkere honing

Heel erg goed

Een hele goede service.

Mijn bestelling is snel verzonden, ik kon het al de volgende dag ophalen bij het servicepunt. De prijs/kwaliteit is top!

Heerlijke honing En de zeep en zalf ruiken ook lekker

Superproduct

Levering erg snel, en een super product. Geen geklieder meer met een lepel.

Echt geweldig

Na jaren van alles voor mijn gevoelig tandvlees te hebben gebruikt .. met zeer feringe resultaten Ben ik gelijk met de tandepasta propolis begonnen ik voel echt eeb verschil top produkt De propolis tinctuur is even wennen maar das nog te kort om een mening er over te hebben Grt caroline

Helaas nog geen mening

Nog niks ontvangen

Gewoon erg lekker

Fijne en heerlijke honing.

Goed product en goede service.

Een genót voor de smaakpapillen,het puurste van de natuur!

Vooral de honing in de raat is een smaaksensatie! Heerlijk in de kwark met blauwe bessen! Snelle en keurige verzending, met een kadootje met bloemenzaadjes voor honingbloemen..attent Ik ben een blije klant en zal nog vaak online bestellen

Blij met product

Ik heb erg last gehad van tranende ogen ook door hooikoorts. Na gebruik van de capsules traan ik niet meer. Wat een geweldig product

Mooie producten en snelle levering.

Al een aantal keren een bestelling geplaatst. Geweldige producten: heerlijke honing en producten verwerkt met honing. Heel leuk winkelen bij jullie

Heerlijk

Ik heb twee proefpakketjes besteld. Alles was netjes verpakt. Alle honing was lekker....dus moeilijk kiezen voor de volgende bestelling.

Everything went as every purchase should go... Product? Top quality & delicious Shipping? Super fast Customer Care? Top service & friendly As good as it can get.

Ik ben zeer tevreden!!!! Ben blij dat ik van deze honing mag genieten. Ook Snelle levering:) Ik zal zeker vaker bestellen.

I love it!

Tried first time honey from these guys, ordered honey in honeycombs, and three other different honey, im very happy that I found them! Honey really natural, i will always order here!

Helemaal top

Netjes bezorgd en mijn instructie als ik niet thuis zou zijn, stond netjes zelf geschreven op het pakket voor de chauffeur

Kwalitatief zeer hoogwaardig producten! Super lekker en gezond! Snelle levering en perfect verpakt. Kortom, honingonline is een feestje van A tot Z!

Snelle bezorging en heerlijke honing. Perfect!

Snelle bezorging en heerlijke honing. Perfect!

Heerlijke honing.

Prima product

De honing was goed (lekvrij) verpakt. Zoals ook eerdere ervaringen was het weer een goede kwaliteit. Gelukkig is de Biesbos honing nog leverbaar.

Sneller levering in een ietwat grote doos

Positief. De mede is heerlijk!

Heerlijke honing!

Na onderzoek voor echte en goede honing op deze website terechtgekomen. Je proeft het verschil met de honing in de supermarkt. Erg blij!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!