Super lekkere honing ons zoontje van 4 is er erg gek op! Wij geven hem dit als hij verkouden begint te worden en we merken dat hij zich dan vaak snel beter voelt

Super snelle levering

Op donderdag besteld zou dindas na weekend worden geleverd maar was er al op vrijdag geweldig ik had keelgelei besteld kon er dus meteen mee beginnen werkt super was snel van mn hoest buien af

Ontzettend goeie service en snelle levering

zooooooo lekker!!!

Erg goeie kwaliteit, goed verpakt en netjes en snel geleverd.

Snelle levering!! Ruime keus

Snel geleverd!! Ik gebruikte propolis al dus het zit wel oke

Super snel

Super snel en lekker.

Super tevreden!

Prima! Ik ben tevreden.

Lekkere honing en veel keus ,supersnel bezorgd.

Uitstekend middel

Snelle verzending. Duidelijke website

Erg lekker en zoet.

Het snoepje voelde zacht aan als suiker maar dan ietsje kruidig van smaak.

Lekkere honing, fijn dat t uit een locale Street komt.

Heerlijke onbewerkte honing

Lekkere honing

Bestelling gedaan voor de Heidehoning nog in de raat. Sterk van smaak, maar erg lekker. Bijenwas kauwen is even wennen. Alles mooi verpakt en op tijd in huis. Theelichten geuren fijn als honing. De hakhoning als extra is voor herhaling vatbaar.

Fantastisch!

Ontzettend snel ontvangen, had de pc nog maar net uitgezet!

's Avonds laat besteld en de volgende dag 's morgens een doos met mijn bestelling, ontvangen, en prima verpakt, moet ik toch wel zeggen. Tis tenslotte glas. En natuurlijk uitmuntende kwaliteit!! Heb één vraag: "Kan ik ook Lindehoning apart bestellen?"

Tevreden

Mijn bestelling was snel geleverd De Royal Jelly vind ik super neem elke dag net 1 week bezig Dus nog even afwachten of me vermoeidheid minder word . Ook de gezichtscreme vind ik goed me droge plekjes worden al.minder .trek ook goed in de huid en blijf geen vette laag achter Ik.had ook de keel honig genomen en deze verzachter mijn keel echt

Goed bereikbaar, goede producten

Prima en tevreden, bedankt.

Heerlijke honing

Lekkere rouwe honing

De honing lijkt onbewerkt

Snelle service en goede producten

Besteld en heel snel in huis. Alles goed verpakt en goede producten.

Snel en goed.

Leuk om kleine potjes te kunnen bestellen zodat je kan uitproberen wat lekker is. Super snel geleverd. Kortom ik ben blij.

Super kwaliteits honing

Sedert ca. drie bestel ik haast maandelijks honing bij De Valksche Bijenhof van diverse soorten. Steeds van zeer goede kwaliteit en zeer lekker. Compliment.

Goed!

Ik ben blij met mijn bestelling, hij is snel binnengekomen en precies zoals beschreven.

Heerlijke honing brokken een aanrader

Heerlijke producten. Echt de moeite waard.

Beter wordt het niet

Goed en snel.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!