de snelst leverende webshop die ik ken

De webshop is duidelijk en heeft een uitgebreid assortiment. De producten zijn natuurzuiver en voldoen uitstekend. De prijzen zijn, gezien de kwaliteit, heel redelijk en de levering is supersnel.

Fijne producten

Al meerdere bestellingen gedaan en tot nu altijd tevreden. Snelle levering, goed ingepakt. De omschrijving van de producten klopt met de werkelijkheid. Ik ben fan van de royal jelly. De rode wijn en de biertjes zijn heerlijk.

Super spul

Snel bezorgd

heerlijke honing. En honing snoepjes

snel verzonden

eerste indruk prima

Uitstekende kwaliteit. Nederlands topproduct.

Je kunt altijd terecht met je vragen, Alles goed verzorgd

Perfekte levering en inhoud superieur

De produkten zijn van uitstekende kwaliteit, doen hun werk onder Gods Zegen ,zodat je zieke lichaam een flinke boost krijgt en daardoor beter kan herstellen. Heb zelf heel erge arthrose met flinke vergroeiingen ,maar mag nog steeds alles zelf doen op bijna 72 jarige leeftijd. Ben ik stiekum toch een beetje trots op.

Héérlijk

Fijne honing(producten) en hèèl veel keuze in honingsoorten en potmaten. Overzichtelijke website/shop en een snelle levering en verzending.

Altijd goed.

Jaren achter elkaar emmers met honing besteld. Welke soort dan ook. Ik gebruik het dagelijks. Suiker gebruik ik niet.

Geweldige service

Jarenlang haalde ik propolis in Brazilië, waar het gebruik veel bekender is dan hier. Nu was de voorraad op en keek ik of ik het in Nederland kon verkrijgen. Ik vond jullie site en heb besteld. Binnen twee dagen had ik de bestelling thuis. Prima verpakt. Heel erg bedankt, muito obrigado! Met vriendelijke groet, Peter

Keurig verzorgd en snelle levering

Voor het eerst honing gember snoepjes besteld en moet zeggen ik vindt ze heerlijk

Diverse kwaaltjes verholpen met de producten. Psoriasis en gordelroos

Ben zeer tevreden over de bijengifzalf. Levering was ook correct

Super lekkere hakhoning

Alles met natuurlijke ingrediënten, een eerlijk product en je krijgt wat je besteld

Ik kan niet anders zeggen. ik ben blij dat ik honing online heb gevonden . Met al deze mooie natuurlijke eerlijke producten.

Altijd heerlijk en goed!!

Altijd lekker en goed!!

geweldig

verkopen geweldige produkten.

Verrassing voor mijn medewerkers

Aan het einde van het jaar wilde ik mijn medewerkers verrassen. HoningOnline heeft een mooi pakket samengesteld en dit direct verstuurd naar mijn medewerkers. Zonder uitzondering hele positieve reacties op de inhoud en de aflevering!

top en erg lekker

snel en uitstekende honing

Goede kwaliteit en prima service!

Drie dagen voor kerst besteld, dezelfde dag nog bericht gekregen dat het verzonden was en de volgende dag al bezorgd. Grote klasse!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

lekkere honing

Helemaal top koop al een paar jaar hier mijn honing, Goede kwaliteit.

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Bijengifzalf voor mijn enkel , had al van alles geprobeerd niets hielp en nu gelijk pijnvermindering.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!