Heerlijke honing!

Lekkere honing genoeg soorten om van te kiezen. Prijs verhouding met de hoeveelheid is uitstekend.

Na altijd honing in een supermarkt gekocht te hebben, las ik dat in nagenoeg alle honing uit de supermarkt stroop wordt toegevoegd. Daarom heb ik deze zomer op vakantie in het Zillertal op een Bauernmarkt honing gekocht. Wat een verschil met de honing uit de supermarkt. Wijs geworden ben ik daarom nu op zoek gegaan naar ‘echte’ honing en kwam uit bij Honingonline.nl. Echte en natuurzuivere honing van De Valksche Bijenhof. Overheerlijk! Ruime keuze en snel en accuraat geleverd. Ik weet waar ik voortaan mijn honing koop.

Heerlijke spullen

Veluws honingpakket gekregen, verrassing!

Levering was snel , de honing is heel lekker. Bedankt voor zoet honing cadoutje. Ik zal zeker weer bestellen.

Geweldige service en snelle verzending!

Super blij met mijn bestelling, alles snel en naar wens afgehandeld. Top!

Bijzondere authentieke producten en klantgerichte service

Een feestje om op de website te kijken Allerlei zuivere en met zorg gemaakt en ingepakte cadeaus voor jezelf of een ander om blij van te worden

Eerste ervaringe zijn goed

Mijn man heeft de bijengifzalf en de propolis tinctuur voor duim arthritis Ik alleen de tinctuur. ( versleten heup) Nu een week verder en mijn man heeft best wel baat bij de zalf maar bij veel belasting toch nog reguliere pijnbestrijding nodig. We gaan t zien met de tijd De tinctuur geeft ons beide een heel goed gevoel. Meer soepele gewrichten. Over het algemeen echt fijn dit te gebruiken. Wel vies va smaak maar dat geeft niet. We raden het echt aan voor milde artrose klachten. Het kan echt verlichting brengen. Dat is puur onze ervaring.

Super kwaliteit honing en super service

Snel en zorgvuldig ingepakt en geleverd. De honing en alle andere dingen zijn heel lekker.

HONINGonline 5 sterren meer dan waard!!

Geweldige honing mooie honing cadeaus!! Goede en snelle bezorging super goed verpakt!!

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Snelle levering goed product

Makkelijk bestellen, snel bezorgd en zeer fijne smakelijke procucten!

Zoals gehoopt en verwacht.

Snelle bezorging Heerlijk geurende honing zeep.

Behalve een snelle levering ook nog een leuk informatief boekje ontvangen!

Eerlijke, fantastische producten met een snelle levering

Bestel al jaren producten bij deze webshop en de ervaring is elke keer weer uitmuntend. Heerlijke producten tegen een aanvaardbare prijs. En een zeer snelle, correcte levering in een adequate verpakking.

Altijd correcte en zeer snelle levering

Ik heb nu al een paar keer besteld bij honing online en iedere levering was zeer correct en snel in huis.

Bestelling werd snel geleverd en de website is erg leuk! Uitgebreide keuze en assortiment. En de meeste honing smaakt heerlijk!!

zeer lekkere zeep

Voor de eerste keer wat besteld. Honingzeep. Bevalt zeer goed. Tevens een zeer uitgebreide website. Binnenkort wordt er zeker weer wat besteld.Zeer aan te bevelen.

Top kwaliteit honing

Top kwaliteit honing

Top producten

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Besteld en de volgende dag in huis. 5 soorten heerlijk gied verpakt en vlug in huis.

Heerlijke honing!

De honing is echt overheerlijk en de bestelling was er super snel. Ben er erg blij mee.

Goed product

Nietjes optijd geleverd

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!