Aanbevelenswaardig.

Goede service. Mooi product.

snel en goede honing

duidelijke website, snelle levering en lekkere honing

Goede kwaliteit ,ik ben zeer tevreden

Toppoging van een vertrouwd adres!

Heerlijke honing, fijne snoepjes voor een zere keel. Mooie site, goede informatie, praktische webwinkel en goede afhandeling van de bestelling.

Goede kwaliteit honing

Goede kwaliteit honing

Goede winkel

Heerlijke winkel met mooie producten en persoonlijk contact.

Geweldige propolis zeep

Ruikt super lekker en ontzettend fijn voor de huid. Irriteert niet op eczeem en je huid voelt lekker zacht. Ook de propolis shampoo is heel fijn!

Snel en heel netjes geleverd. Heerlijke honing Leuk aardigheidje erbij, erg leuk. Prima service

mooi zuiver

gewoon goed

Top service en heerlijke producten

Ik bestel hier altijd mijn honingsnoepjes. Ik ben gek op de gemengde dropjes! Ik heb laatst ook hier Propolis besteld. Top! Ik ben van plan nog vele andere producten te proberen.

Prima product

Werkt heel goed bij mij

Super service

Wat een fijne service. Heel snel geleverd en wat een leuk cadeautje bij me bestelling. Wat een leuke en lieve attentie.

Mooie producten

Bestellen is makkelijk ,fijn achteraf betalen. Snel in huis. Heerlijke raat honing en potje honing uit de biesbosch ,smaak is top !!

Heerlijke honing van de Veluwe, snelle levering goeie verpakking.

Heerlijke honing van de Veluwe, snelle levering goeie verpakking.

Amazing products

The products is amazing

Geweldige producten en een snelle levering

De lekkerste Biesbosch honing.

Super ervaring mee

Na al die klachten die ik had is het met de capsules van propolis opgelost wonder middel

Borsthoning besteld bij jullie en dat had ik de volgende dag al in huis Heel fijn!

Grote selectie honing producten

De omschrijving van de producten op dit site is erg gedetailleerd en interssant. Allemaal makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Lekker honing

Ik heb twee keer honing en honing producten besteld. Prima service, lekkere echte honing.

Snelle levering en uitstekend product

De door bestelde honing werd snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit!

Mooie producten en snelle levering

Fantastische producten en een feestje om ze thuis te gebruiken

Lekker product en snelle levering!

Heerlijke hakhoning! Makkelijk besteld en nette snelle levering!

Geweldige service, vriendelijk en snel

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!