Goed verpakt, goede kwaliteit.

X

Goeie producten

Snoepjes van honing en gember besteld. Gauw verstuurd, netjes verpakt en de producten zijn heel lekker!

Heerlijk dichtbij.

De heerlijkste honing producten binnen twee dagen in huis. Fantastisch!

Goeie spullen en snelle levering.

Al 2x wat besteld en dat blijft het niet bij. Super tevreden over de producten en de snelle levering.

Goed en snwl advies gekregen

Goed advies

Duidelijke website en snelle levering.

Honingraat besteld. Levering was snel. Goed verpakt en smaakt fantastisch!

Honing online geeft goede service Ik zal zeker een volgende keer bij hen producten bestellen.

Ruime keus

Veel soorten honing en producten met honing. Goede uitleg over producten.

TOP BEDRYF

AKLES IS GOED VAN A TOT Z iutstekend

Top kwaliteit rauwe honing

De rauwe honing van HoningOnline.nl is echt een topkwaliteit superfood. Omdat de honing onbewerkt is, zitten alle waardevolle enzymen, antioxidanten en voedingsstoffen er nog in. Ik gebruik het dagelijks voor mijn immuunsysteem en spijsvertering, en merk echt verschil in mijn energie en algehele gezondheid. Daarnaast werkt het ook geweldig als natuurlijke ontstekingsremmer. De smaak is puur en vol, en de structuur is precies zoals rauwe honing hoort te zijn. Dit is zonder twijfel de beste honing die ik heb gevonden!

Erg verzorgd

Mooi verpakt met leuke attentie

Zeer tevreden met kwaliteit

Goede service en kwaliteit. Snelle levering

Ik heb 10 jaar chronische blaasontsteking

Heb 99 baascatiriseringen gehad, Neem sind januari 2024 Propolis en bijenpollenstuifmeel Heb nu al in geen jaar meer blaasontsteking. Zelf de Uroloog stond versteld.

Heerlijk!

De stuifmeelkorrels hebben een heerlijke knapperige zoete smaak! Het honingbrood is niet zoet, maar wel verrassen lekker!

2keer goed! Goed en Goedkoop

Duidelijke info op.bijgeleverde folder. Producten zijn prima!!

Heerlijke honing

Heerlijke honing, ik heb het proefpakket besteld en ze smaken allemaal lekker. Ik heb ook de honinggifzalf besteld, maar dat is kog te vroeg om te beoordelen. Verder een goede service en snelle levering.

Duidelijk omschrijving van de honing

Heerlijke onbewerkte honing!

uitstekend

alle producten die ik heb gekocht zijn fantastisch

Mooie producten en snelle levering

Ik heb de cacao met honing besteld en ben erg tevreden. Het smaakt heerlijk en geeft je extra energie en voor mij belangrijk dat het gunstig werkt op je slijmvliezen.

Snel geleverd, producten nog te kort in huis om goed te beoordelen. De crème voelt lekker aan .

Lekker honing voor een eerlijke prijs

Snelle bezorging, goed verpakt.

top produkt

Onwaarschijnlijk wat echte natuurprodukten teweeg brengen!!

Uitstekende service en een snelle levering.

Uitstekende service en een snelle levering.

Nadat de postnl mijn pakket uit handen had laten vallen. Het pakket retour stuurde was er binnen een dag mijn bestelling weer binnen Goede en snelle service

Fijn bedrijf

Had een kleine bestelling gedaan, waaronder de Royal Jelly, wat een heerlijk spul, iedere ochtend een theelepel om de dag mee te starten. Volgende bestelling wordt een grotere pot. Het was snel in huis en ook zat er een leuke pen bij, dank jullie wel.

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!