Ik voel dat ik goed bezig ben

Erg fijne honingwinkel met specialisten die kennis hebben

Met verschillende medewerkers contact gehad, stuk voor stuk zeeeer klantvriendelijk en met kennis van zaken. Voor echte honing en bijenproducten zoals propolis en Royal Jelly ben je hier aan het juiste adres!

Gek op de honing snoepjes!

Ik blijf terug gaan om te bestellen, elke keer dat m’n voorraad opraakt. Kol Zoooo lekker! Vooral de zachte honing drop!

Heerlijke eerlijke producten

De producten die ik besteld heb zijn snel en netjes geleverd. De smaak van de producten is heerlijk en na het lezen van de duidelijke omschrijvingen op de website ben ik blij dat ik zulke goede (voor mens en dier), eerlijke en heerlijke producten gevonden heb .

Goeie honing voor een ok prijs

Erg leuk om honing uit allerlei verschillende lokale streken te kunnen kopen. Ik maak er een haffel mede mee. Prijzen zijn niet gek, en het aanbod is mooi.

Snel bezorgd ,moet nog beginnen met de druppels kan dus over het product no niet zoveel zeggen .

Prima ervaring

Zoals verwacht, snel geleverd conform bestelling

De lekkerste honing

Heerlijke honing, uitstekend van kwaliteit. Bijzonder goed!

Uitmuntend

Na een schoorvoetende start zijn wij van lieverlede meer en meer enthousiast geworden over het gebruik van bijenproducten. Mooie producten die naar onze mening de gezondheid ondersteunen.

Geweldig lekker iedere keer! Top kwaliteit!

Geweldig lekker iedere keer! Top kwaliteit!

geweldig

De propolis zalf verzacht meteen eczeem, psoriasis en ruikt fijn. De prop2 verschillende zijn ook heel erg fijn! Voor mij is dit een medicijn én het werkt! Ik word niet verkouden als ik tijdig zo'n propolis snoepje neem.

Prima producten

Wij gebruiken de producten al jaren tot volle tevredenheid!

Alles goed ontvangen en goed van smaak.

Heel snel en naar volle tevredenheid geleverd

Heerlijke honing prima service

Mijn ervaring is dat ik goed werd geholpen en het is heerlijke honing.

Heerlijke honing

Heerlijke honing, veel lekkerder dan die in de supermarkt. Voor mij alleen helaas iets te duur om iedere keer te kopen.

Een eerlijk product en vooral heel lekker

We waren op zoek naar pure honing en niet naar die welke in de supermarkten verkocht wordt. We gingen voor de Bloemenhoning. Na aflevering hebben we het gelijk geproefd. Het is zacht in de mond en je proeft de warmte waarmee het werd gemaakt. De bijen, de bloemen en de zon, het is puur natuur. De volgende bestelling halen we zelf, dus tot ziens dan!

er is geen betere site met zoveel keus en aanbiedingen

zo lekker proberen met kleine potjes honing, smaken en uitleggen .ik kan niet zonder.

alles naar wens

steeds goede produkten

Merk niet veel verschil

Onze ervaring is dat we niet erg veel verschil voelen. Wat er wel bij vermeld moet worden dat het hardnekkig en erg vies is. Als je het op de handen krijgt gaat dit er erg moeilijk af. Hoe moet ik mijn vloer behandelen want ik heb geknoeid en krijg het er met schoon water niet af. Dit alles staat nergens vermeld en dat vind ik zeer kwalijk.

Goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt

De artikelen van Honingonline zijn uitstekend. Als je je bestelling plaatst krijg je het binnen een paar dagen keurig verpakt thuisbezorgd

Website kan ik beter op mijn pc/ tablet volgen dan op mijn oude mobiel. Ruime sortering en veel extra en mooie info over honing. Nooit geweten dat je zoveel met honing kunt doen.

Ze leveren topkwaliteit

Ik ben heel enthousiast over de proplis shampoo en de propoliszeep. Hierdoor ben ik verlost van met name jeuk en rode uitslag op mijn hoofdhuid. Ook had ik al heel lang last van jeuk in mijn oren, aan het begin van de gehoorgang, ook dit is verdwenen, waarschijnlijk doordat de propoliszeep per ongeluk in de gehoorgang terecht is gekomen. Voor de jeuk en rode uitslag had ik zalf gekregen van de huisarts, maar dit hielp niet. Na gebruik van de propolis shampoo was ik er na 2 weken vanaf, dus die hou ik erin. Ik heb nu mijn dochter aangeraden om propolis zalf te gaan gebruiken voor eczeem bij haar 6 maanden oude 2 ling. Ben heel benieuwd of dat iets oplevert.

Duidelijke webshop, heerlijke honing, honingwafels en snoepjes. Ik kom zeker terug!

Harskamperweg 1

3774 JN Kootwijkerbroek

Over HONINGonline

Rauwe honing online kopen? HONINGonline.nl is de webwinkel waar je echte honing van de imker kan kopen. Verse honing zoals honing ook bedoeld is. Pure honing van de imker, rechtstreeks van de bijen van imkerij De Valksche Bijenhof. HONINGonline.nl verzend snel en nauwkeurig. Voor vragen is er een deskundige klanteservice beschikbaar. Het welzijn van de bijen staat voorop. Bij HONINGonline.nl moet je dus zijn voor het online bestellen van echte rauwe honing, raathoning, en bijenproducten!